Acord per gestionar la residència de temps lliure de Les

La Generalitat de Catalunya transfereix al Conselh l'Escola d'Hoteleria de Lés

query_builder   14 maig 2003 08:53

event_note Nota de premsa

Acord per gestionar la residència de temps lliure de Les

La Generalitat de Catalunya transfereix al Conselh l'Escola d'Hoteleria de Lés

El conseller de Treball, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya, Antoni Fernàndez Teixidó, i el Síndic Carles Barrera Sánchez, president del Conselh Generau Dera Val d’Aran, han signat un conveni de col·laboració pel qual es crea una comissió mixta per tal de gestionar la Residència de temps lliure de Lés.

 

El conveni estableix un marc de cooperació entre el Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme i el Conselh Generau dera Val d’Aran en l’àmbit de la gestió de la Residència de Temps Lliure ubicada a Lés (Val d’Aran), la titularitat de la qual és de la Generalitat de Catalunya.

 

L’acord permetrà la gestió conjunta de la Residència en els àmbits de la rendibilització de les instal.lacions, la supervisió conjunta dels nous projectes d’inversió, la planificació i contractació, i la revisió del compte d’explotació comercial de la Residència. 

En el marc d’aquest conveni el Govern de la Generalitat transfereix al Conselh Generau dera Val d’Aran, les competències i els serveis de la gestió de l’Escola d’Hoteleria ubicada a Lés.