El COPCA participa a la fira de l'exportador "Exporta 2003", que enguany se celebra a València

query_builder   6 maig 2003 16:23

event_note Nota de premsa

El COPCA participa a la fira de l'exportador "Exporta 2003", que enguany se celebra a València

El COPCA participarà a la fira de serveis a l’exportador "Exporta 2003", que se celebrarà a València durant els propers 7, 8 i 9 de maig, per donar a conèixer els serveis del Consorci per a la internacionalització de l’economia catalana. La participació en aquesta fira és una acció més del COPCA, que té com a objectius assolir, l’any 2004, la xifra de 20.000 empreses exportadores i 300 multinacionals catalanes.

La quarta edició d’Exporta, organitzada per l’Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX), l’Institut Valencià de l’Exportació (IVEX) i la Fira de València, oferirà serveis per a la internacionalització de les empreses i reunirà a gairebé un centenar d’expositors entre els que destaquen: organismes de promoció exterior, assessors i consultors, banca i serveis financers, logística, empreses de comerç exterior, assegurances, tecnologies de la informació, entre d’altres.

Entre les activitats paral·leles previstes, se celebrarà el Punto de Encuentro Internacional que amb la presència dels consellers econòmics i comercials de les Ambaixades d’Espanya a l’exterior, atendrà les consultes de les empreses sobre els mercats internacionals. A més, també se celebraran 60 Tallers de treball sobre temes relacionats amb el comerç exterior.

El COPCA va organitzar —juntament amb l’ICEX i la Fira de Barcelona— l’Exporta 2001, que amb una assistència de 7.500 visitants van consolidar Barcelona com a eix clau del sector exterior. En aquella ocasió, més de 300 empreses van mantenir més de 800 entrevistes amb els directors i directores dels Centres de Promoció de Negocis del COPCA al món, més de 130 expositors van participar a la fira i es van celebrar prop de 100 tallers amb una assistència de més de 5.300 participants.

Per a més informació sobre Exporta 2003, podeu consultar http://www.exporta-2003.com