-El Govern ha acordat nomenar Emili Torrente i Riqué, director general d'Economia Social, Cooperatives i Autoempresa

query_builder   3 desembre 2002 18:57

event_note Nota de premsa

-El Govern ha acordat nomenar Emili Torrente i Riqué, director general d'Economia Social, Cooperatives i Autoempresa

Va néixer a Terrassa l’any 1959.

Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1984 i Màster en Direcció d’Empreses Cooperatives, per la Universitat de Barcelona, any 1991.

Ha participat en nombroses jornades i seminaris com a professor o ponent.

En el sector privat, destaca la seva trajectòria com a advocat en les especialitats de dret civil, mercantil i matrimonial. Ha estat gerent de la Fundació Institut d’Estudis Humanístics Miquel Coll i Alentorn (INEHCA), des del mes de febrer de 1997 fins el dia d’avui.

És funcionari de l’escala superior d’administració general del Cos superior d’administració de la Generalitat de Catalunya.

Al llarg de la seva trajectòria professional en l’administració pública ha ocupat diversos càrrecs en el departament de Treball com ara secretari del Consell d’Organitzacions Representatives de l’Economia Social de Catalunya,  coordinador de Formació de l’Institut per a la Promoció i la Formació Cooperatives, responsable de Control de Programes de la Direcció General de Cooperatives, Societats Laborals i Autoempresa.

Des de setembre de 2001 ha ocupat el càrrec de subdirector General d’Economia Social i Cooperatives,  de la Direcció General d’Economia Social, Cooperatives i Autoempresa.