Signatura de l'acord de constitució del nou Consorci Sanitari de Mollet del Vallès

query_builder   9 març 2004 18:00

event_note Nota de premsa

Signatura de l'acord de constitució del nou Consorci Sanitari de Mollet del Vallès

La consellera de Sanitat i Seguretat Social, Marina Geli, ha signat avui dimarts, a les 17 hores, a l’Ajuntament de Mollet, l’acord de Constitució del nou Consorci Sanitari de Mollet del Vallès. Acompanyaran la consellera l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, el president del patronat de la Fundació privada Hospital de Mollet, Martí Fabré, i el director del Servei Català de la Salut, Carles Manté.

Mitjançant aquest acte es procedeix a la formalització de l’acord de constitució del Consorci Sanitari de Mollet del Vallès en escriptura pública. El Consorci està participat pel CatSalut, l’Ajuntament de Mollet del Vallès i la Fundació Privada Hospital de Mollet i es regirà pels Estatuts aprovats per aquestes entitats i pel Govern de la Generalitat, publicats al DOGC núm. 4009, de 13 de novembre de 2003 (resolució SSS/3382/2003, de 3 de novembre).

L’objectiu del Consorci és l’execució d’activitats hospitalàries, assistencials, preventives, rehabilitadores, docents i d’investigació al servei, principalment, de la població resident al municipi de Mollet del Vallès, la comarca del Vallès Oriental i la seva àrea sanitària d’influència. Per tal d’assolir aquestes finalitats, el Consorci durà a terme la construcció, equipament i posada en funcionament d’un nou centre hospitalari al municipi de Mollet del Vallès, de conformitat amb les previsions que estableixi el seu pla funcional un cop aprovat pel consell rector del nou consorci i pel Departament de Sanitat i Seguretat Social, a través del Servei Català de la Salut. El nou hospital s’ubicarà en els terrenys cedits gratuïtament per l’Ajuntament de Mollet del Vallès.