Primera pedra dels Centres d'Atenció Primària Torre-romeu i Creu de Barberà de Sabadell [Actualitzada]

query_builder   6 febrer 2003 08:54

event_note Nota de premsa

Primera pedra dels Centres d'Atenció Primària Torre-romeu i Creu de Barberà de Sabadell [Actualitzada]

El conseller de Sanitat i Seguretat Social, Xavier Pomés, col•locarà, el propvinent dissabte, 8 de febrer, la primera pedra dels Centres d’Atenció Primària Torre-romeu i Creu de Barberà de Sabadell, a la comarca del Vallès Occidental.

Primerament, a les 12h, el conseller col•locarà la primera pedra del Centre d’Atenció Primària Torre-romeu que es construirà en un solar situat a la plaça Cristóbal Ramos, 2, de Sabadell i tindrà una superfície de 1.214m². El nou CAP Torre-romeu pertany a l’Àrea Bàsica de Salut Sabadell 7 i substituirà el fins ara existent.

El centre oferirà serveis de medicina general, pediatria, infermeria, odontologia, ginecologia i assistència social i atendrà una població de 6.972 habitants.

La construcció del Centre d’Atenció Primària Torre-romeu de Sabadell, amb un cost de 1.620.070 euros, serà finançada pel Departament de Sanitat i Seguretat Social a través de l’empresa pública Gestió d’Infrastructures, SA (GISA).

Posteriorment, a les 13h, el conseller col•locarà la primera pedra del CAP Creu de Barberà que pertany a l’ABS Sabadell 6 i estarà ubicat en un solar situat a la plaça Castelao, 2, de Sabadell. Aquest nou CAP, que tindrà una superfície de 1.373m², substituirà l’actual centre.

Els serveis que oferirà el CAP Creu de Barberà seran de medicina general, pediatria, infermeria, odontologia, ginecologia i assistència social, i atendrà una població de 15.049 habitants. La construcció del Centre d’Atenció Primària Creu de Barberà de Sabadell, amb un cost de 1.530.956,83 euros, serà finançada pel Departament de Sanitat i Seguretat Social a través de l’empresa pública Gestió d’Infrastructures, SA (GISA).