Premi especial a l'atenció sociosanitària per a l'Oficina de Cooperació Sanitària Internacional [Actualitzada]

query_builder   3 octubre 2003 16:30

event_note Nota de premsa

Premi especial a l'atenció sociosanitària per a l'Oficina de Cooperació Sanitària Internacional [Actualitzada]

L’Oficina de Cooperació Sanitària Internacional i Salut Migracional, adscrita al Departament de Sanitat i Seguretat Social, va rebre ahir dijous, dia 2 d’octubre, el Premi Especial a l’Atenció Sociosanitaria dins el X Premio Nacional a la Innovación en la Gestión y Administración Sanitaria, atorgat per la Escuela Nacional de Sanidad, la consultora Bearing Point i Diario Médico.

A l’entrega del premi hi van assistir el dr. Josep A. Pujante i el dr. Alfons Sancho en representació de l’equip autor del projecte “Oficina de Cooperació Sanitària Internacional i Salut Migracional, com a instrument de gestió de qualitat en salut internacional. Una proposta del Departament de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat de Catalunya”.

L’Oficina de Cooperació Sanitària Internacional i Salut Migracional ha estat constituïda aquest any amb la finalitat de millorar la salut de la població immigrant resident a Catalunya, tot complint els objectius continguts en el Pla Interdepartamental per a la Immigració a Catalunya,  així com facilitar l’atenció sanitària dels ciutadans i ciutadanes d’aquells països en vies de desenvolupament dins el marc de la cooperació i la solidaritat internacional.