El conseller Nadal ha traslladat al comissari de Transports i al comissari d’Afers econòmics i monetaris la importància que el Govern català dóna a les xarxes transfrontereres de transport. En aquest sentit, el conseller de PTOP ha destacat la necessitat que hi hagi “una línia de transport de passatgers i mercaderies al corredor mediterrani”.

El conseller ha explicat al comissari Barrot la voluntat del Govern de contribuir a l’impuls de les autopistes del mar com alternativa per a millorar el transport de mercaderies i limitar l’increment del transport per carretera.

El conseller ha comunicat al comissari Barrot que el Govern de la Generalitat presentarà un document en el tràmit d’enquesta del document elaborat pel Grup de treball sobre eixos transfronterers de la Comissió.

D’altra banda, el conseller de PTOP també s’ha reunit amb el director de Relacions Exteriors de la UE, Eneko Landáburu, amb qui ha fet un repàs del moment actual de la UE i de les perspectives de la seva futura ampliació.

3  

Imatges

FOTOGRAFIA

FOTOGRAFIA 183

FOTOGRAFIA 3

FOTOGRAFIA 3 214

FOTOGRAFIA 2

FOTOGRAFIA 2 185