La nova pel·lícula de Disney «Chicken Little» arriba a les pantalles amb 12 còpies en català

query_builder   16 novembre 2005 14:00

event_note Nota de premsa

La nova pel·lícula de Disney «Chicken Little» arriba a les pantalles amb 12 còpies en català

La factoria nord-americana produeix el seu primer film d’estudi totalment animat per ordinador

Aquest divendres 18 de novembre s’estrena en català Chicken Little, la nova pel·lícula d’animació de Walt Disney. Dotze còpies del film es podran veure en llengua catalana per tot el territori, en concret a sales de Barcelona (Lauren Universitat i AMC Diagonal Mar), Vic (Sucre), Sabadell (Cinema Imperial), Sant Cugat del Vallès (Sant Cugat), Vilafranca del Penedès (Bogart), Girona (Òscar), Figueres (Cinemes Figueres), Lleida (Principal), Manresa (Bages), Terrassa (AMC 24 Park Vallès) i Tarragona (Òscar).

Chicken Little és la història d’un pollet decidit a salvar el món amb la seva colla d’amics de la imminent caiguda del cel. Aquesta pel·lícula, la primera d’estudi animada totalment per ordinador de la factoria Disney, està dirigida per Mark Dindal i produïda per Randy Fullmer, responsables del film L’emperador i les seves bogeries, de l’any 2000.

L’estrena de la versió catalana de Chicken Little s’emmarca dins la campanya Dóna corda al català, una iniciativa de sensibilització per promoure i facilitar l’ús de la nostra llengua. Altres títols que s’estrenaran properament en català són Harry Potter i el calze de foc, Oliver Twist i King Kong. Podeu trobar més informació sobre el cinema en català, doblat i subtitulat, a l’adreça http://www6.gencat.net/llengcat/cinema/cinema.htm.

16 de novembre

1  

Imatges

Imatge

Imatge 150

1  

Fitxers adjunts

La nova pellícula de Disney «Chicken Little» arriba a les pantalles amb 12 còpies en català

La nova pellícula de Disney «Chicken Little» arriba a les pantalles amb 12 còpies en català
PDF | 118