Arran de l’incendi declarat a la comarca de la Ribera d’Ebre, la direcció dels serveis territorials de Benestar i Família a les Terres de l’Ebre va engegar anit el dispositiu per donar acollida a les 19 persones que van haver de ser desallotjades d’un càmping de Riba-Roja d’Ebre i van ser traslladades a la residència Natzaret de Móra d’Ebre on s’havia habilitat una vintena de llits.
Arran de l’incendi declarat a la comarca de la Ribera d’Ebre, la direcció dels serveis territorials de Benestar i Família a les Terres de l’Ebre, amb coordinació amb la Delegació del Govern i el Departament d’Interior, va engegar anit el dispositiu per donar acollida a les 19 persones que van haver de ser desallotjades d’un càmping de Riba-Roja d’Ebre.

Les persones desallotjades van ser traslladades a la residència Natzaret de Móra d’Ebre on s’havia habilitat una vintena de llits. Han estat atesos, a més de personal dels serveis territorials de Benestar i Família, per 8 treballadors del centre, entre traductors, administratius, un cuiner i una psicòloga, a més de 3 voluntaris.

Segons ha informat el director dels serveis territorials de Benestar i Família, Ismael Piñas, "el dispositiu d’acollida de les persones desallotjades ha funcionat perfectament, gràcies a l’excel.lent coordinació entre el treball d’Interior i Benestar i Família". De la mateixa manera, Piñas, ha destacat la bona feina del personal de la Residència de Móra d’Ebre en l’atenció a les 19 persones que hi han pernoctat.

La majoria dels desallotjats són turistes catalans, a excepció d’una parella de nacionalitat holandesa. Aquest migdia, escortats per agents de la guàrdia civil, han pogut tornar al càmping per poder recuperar les seves propietats.