La consellera explicarà aquestes propostes en l'acte d'inauguració de la primera Jornada de Reflexió Tècnica de la Fedaia dedicada als límits i les possibilitats dels acolliments
La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, acompanyada pel president de la Federació d'Entitats d'Atenció i Educació a la Infància i l'Adolescència (Fedaia), Jaume Clupés, inaugurarà la primera Jornada Tècnica la Fedaia que tindrà lloc a l'Institut Químic de Sarrià, a Barcelona, el proper divendres 1 de juny, a partir de les 9.00 hores.

Durant l'acte d'inauguració, la consellera Carme Capdevila té previst explicar els models d'acolliment professionals que està definint el Departament d'Acció Social i Ciutadania. El plantejament del departament és continuar potenciant aquesta mesura protectora per poder disposar de més famílies acollidores. Amb la professionalització dels acolliments l'objectiu és donar noves respostes a necessitats concretes.

Amb el títol "Re-imaginant l'acolliment: Límits i possibilitats", la Fedaia, amb el suport i la cololaboració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, la Diputació de Barcelona i l'Institut Químic de Sarrià de la Universitat Ramon Llull, organitza aquesta trobada adreçada als professionals dels CRAE, les EIA i les ICIF que atenen els infants que es troben en situació de risc i intervenen en el procés d'oferir-los una família d'acolliment com a mesura de protecció.

L'acte de cloenda d'aquesta jornada, previst a les 19.30 hores, anirà a càrrec de la secretària d'Infància i Adolescència del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Imma Pérez.