El conseller Sabaté acompanya el President de la Generalitat en la visital a Sant Jaume de Frontanyà

query_builder   8 agost 2006 14:18

event_note Nota de premsa

El conseller Sabaté acompanya el President de la Generalitat en la visital a Sant Jaume de Frontanyà

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, acompanyarà demà, dimecres, 9 d'agost, el president de la Generalitat, Pasqual Maragall, en la visita que farà a Sant Jaume de Frontanyà (Berguedà), coincidint amb l'entrada en vigor del nou Estatut de Catalunya.
L'estada a Sant Jaume de Frontanyà, la localitat que té menys habitants censats arreu del territori català, començarà a les 11 hores amb una reunió amb l'alcalde, Ramon Vilalta i la resta de membres del consistori, i la signatura del president de la Generalitat al Llibre d'Honor de l'ajuntament.

Posteriorment es farà una reunió amb els veïns del poble a la biblioteca i, tot seguit, una visita a l'església milolenària de Sant Jaume de Frontanyà. Al migdia, Pasqual Maragall i Ramon Vilalta, pronunciaran sengles parlaments a l'exterior de l'església.

L'estada a Sant Jaume de Frontanyà acabarà amb una passejada pel Camí de la Pobla de Lillet i del Camí Ral. Aquestes obres han estat subvencionades amb 183.904 euros provinents del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC), que gestiona el Departament de Governació i Administracions Públiques.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined