El reportatge L’esport a les presons, elaborat per la secció d’esports de TV3, ha estat guardonat amb el premi al foment de l’esport base o amateur en la categoria de televisió, atorgat per la Secretaria General de l’Esport.

El reportatge “L’esport a les presons”, elaborat per la secció d’esports de TV3, ha estat guardonat amb el premi al foment de l’esport base o amateur en la categoria de televisió, atorgat per la Secretaria General de l’Esport.

Aquest premi va ser atorgat pel president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, en l’acte de lliurament dels II Premis de Periodisme Esportiu de Catalunya, que va tenir lloc el passat dilluns, dia 14 de març, al Saló dels Passos Perduts del Palau del Parlament.

El reportatge “L’esport a les presons” fa un recorregut per la pràctica de l’esport a dins de la presó. Els periodistes van filmar les diferents activitats esportives que es fan al Centre Penitenciari de Joves de Barcelona i al Centre Penitenciari Brians. També recullen la celebració dels III Jocs Olímpics dels centres penitenciaris de Catalunya.

En el programa queden reflectides les opinions d’interns, voluntaris, educadors i altres professionals de la Secretaria de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil, sobre els beneficis de l’esport als centres penitenciaris.