El Departament de Justícia estableix el Programa 2005-2008 del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada

query_builder   8 juliol 2005 16:55

event_note Nota de premsa

El Departament de Justícia estableix el Programa 2005-2008 del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada

El Departament de Justícia i el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) van signar, el 7 de juliol, el contracte programa que determina els principals objectius en matèria de formació i recerca del CEJFE per al període 2005-2008.

El document signat estableix de manera molt detallada els objectius que el Centre d’Estudis ha d’assolir en els propers anys, des d’una triple perspectiva: consolidar els programes que es duen a terme actualment, introduir noves actuacions i assegurar la qualitat en la seva execució. Entre els diferents indicadors que s’utilitzen hi ha el nombre d’alumnes, el nombre d’hores de formació realitzades, la participació en programes internacionals, la nota mitjana d’avaluació dels cursos, els certificats d’aprofitament emesos, els costos directes mitjans de les activitats... Així mateix, determina també amb caràcter general els mecanismes de finançament pressupostari del Centre d’Estudis.

La signatura d’un contracte programa entre un departament i un dels seus organismes autònoms significa una important modificació dels mecanismes de seguiment i avaluació de l’activitat d’una unitat administrativa. De fet, hi ha molt poques experiències similars prèvies en la utilització d’aquest tipus d’instruments, per la qual cosa, a banda de representar una millora significativa, aporta una clara innovació que en el futur pot ser aplicada a altres àmbits de l’Administració pública.