Serveis destacats del matí de dissabte

query_builder   8 juliol 2006 10:30

event_note Nota de premsa

Serveis destacats del matí de dissabte

Incendi d’habitatge a Lloret de Mar amb dos ferits (la Selva)

A les 08.28 hores Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi d’habitatge situat al número 38 de l’avinguda Amèrica de Lloret de Mar. Els efectius dels bombers, amb 4 dotacions terrestres, han controlat l’incendi amb poc més de 5 minuts. El foc ha cremat una cuina i un menjador del primer pis i dues persones han resultat ferides. Una d’elles, Juan Manuel L, estava lleu per inhalació de fum, el qual l’han atès al mateix lloc de l’incendi.  Mentre que l’altra, Antonio G,  ha resultat ferit greu amb cremades a la cara, braços i cos i intoxicació de fum i ha estat evacuat amb helicòpter a l’Hospital la Vall d’Hebrón. L’edifici té 6 plantes d’alçada i la resta de veïns que hi resideixen han pujat a la terrassa superior de l’edifici per resguardar-se de l’incendi.

Fuita d’aigua en una casa de Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat)

A les 06.39 hores, moment en què s’ha rebut l’avís, efectius dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat al carrer Falgueres on s’ha produït una fuita d’una canonada d’aigua que passa per sota de la casa del número 60. Com a mesura preventiva s’han desallotjat els veïns de l’edifici, ja que és una finca molt antiga i la fuita podria estar causant danys als fonaments. Per això, s’ha avisat a la companyia d’aigües i a l’arquitecte municipal, els quals hauran d’avaluar l’abast de la fuita d’aigua i prendre les mesures oportunes.

Incendi d’indústria a Ripollet (Vallès Occidental)

Bombers de la Generalitat també treballen, a hores d’ara, en un altre incendi a Ripollet del qual s’ha rebut l’avís a les 09.19 hores. El foc, que l’han controlat ràpidament amb uns de 20 minuts, ha cremat una habitació d’un taller mecànic situat al carrer del Riu, número 15. Els bombers, amb 10 dotacions terrestres, han pogut evitar que el foc es propagués a la resta de taller i a les naus del costat.

10.30 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined