Balanç provisional d'afectats per l'accident d'un autocar a la C-14, a Coll de Nargó

query_builder   11 febrer 2006 13:15

event_note Nota de premsa

Balanç provisional d'afectats per l'accident d'un autocar a la C-14, a Coll de Nargó

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, segons el Cos de Mossos d’Esquadra, en l’autocar que ha sofert un accident de trànsit aquest matí a Coll de Nargó hi viatjaven 57 persones: 55 passatgers, una guia i el xofer. El vehicle, un Iveco que pertany a l’empresa Saiz Tours i que té placa de l’Estat espanyol, feia el trajecte Barcelona - Andorra.

Tres persones estan ferides de gravetat: el xofer, atès en aquests moments a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, una dona i un home de nacionalitat mexicana, traslladat a la Vall d’Hebron de Barcelona. Aquest home és el pare de l’única víctima mortal, un nen de 3 anys, segons informa el Servei Català de Trànsit.

La resta de ferits es troba repartida en diferents centres mèdics: 3 a l’Hospital de Solsona, 1 al de Manresa, 7 més a l’Arnau de Vilanova (a part del conductor del vehicle) i la resta, a l’Hospital de Seu d’Urgell.

Un cop la Policia Científica del Cos de Mossos d’Esquadra hagin finalitzat les investigacions corresponents als atestats de l’accident, una grua de gran tonatge procedirà a aixecar l’autocar bolcat. Mentrestant, el trànsit es troba totalment tallat en els 2 sentits de la marxa, entre els quilòmetres 154 i 157, segons informa el Servei Català del Trànsit. La circulació es troba desviada des de les 09’48 hores per l’interior de Coll de Nargó.

Cerdanyola del Vallès, 11 de febrer de 2006, 13’15 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined