La Generalitat ha adjudicat, per mitjà de l'empresa pública GISA, actuacions en matèria d'infraestructures, tant de carreteres com de transport, per un import de 10,9 MEUR, així com obres en centres educatius que sumen 8,7 MEUR, millores en centres assistencials per valor de 10 MEUR i obres en equipaments i altres dotacions per un import de 20,1MEUR.

En concret, el consell d’administració de GISA ha adjudicat la construcció del nou enllaç entre les carreteres C-12 i L-700, a Alcanó, el condicionament de la C-38 a Camprodon i les obres de millora de l’enllaç nord de la C-32 a Mataró, per un import total de 6,6 MEUR. Així mateix, s’ha adjudicat la instal·lació d’un ascensor proper a l’estació Rambla Just Olivereres de l’L1 del metro, amb una inversió de 427.262 euros.

Quant als centres educatius, s’ha adjudicat la construcció de l’IES Ernest Lluch i Martí de Cunit i el CEIP Les Clisques del Port de la Selva, amb una inversió total prevista de 8,7 MEUR. Pel que fa a centres sanitaris, s’ha adjudicat la construcció del CAP de la Pobla de Segur i del Consultori Local de Sant Gregori, així com del CAP i el Centre de Salut Mental d’Igualada, i l’ampliació i reforma del CAP de Roses. En total, s’han adjudicat obres en centres assistencials per un import total superior als 10 MEUR.

 Finalment, el consell d’administració de GISA ha adjudicat la instal·lació d’una canonada d’aigua potable per al subministrament dels centres penitenciaris Brians i Brians 2 de Sant Esteve Sesrovires, amb un import de 2,7 MEUR; la construcció d’una comissaria dels Mossos d’Esquadra a Gavà i d’una altra al Vendrell, per un total de 10,2 MEUR; la reforma del parc de Bombers de Tremp, amb una inversió prevista de 2,1 MEUR, i la construcció de la nova Ciutat Esportiva de Blanes, per un total de 5,1 MEUR. En conjunt, les obres en aquest tipus d’equipaments sumen 20,1 MEUR.

(El document adjunt recull les actuacions del DPTOP adjudicades)