La secretària d'Habitatge, Carme Trilla, participa demà en la inauguració

El Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, amb Adigsa i l’Incasòl, participa en el 58è Congrés Mundial de la Federació Internacional de Professionals Immobiliaris FIABCI, que se celebra fins dissabte al Palau de Congressos de Barcelona (avinguda Diagonal, 661-671). El Departament hi participa amb un estand on presenta els programes i els ajuts per a promotors i particulars que ofereix la Generalitat de Catalunya. Aquesta fira reunirà més de 1.500 professionals  immobiliaris d’arreu del món, i hi ha espai reservat per a 30 expositors. 

La FIABCI és una federació d’organitzacions professionals immobiliàries que agrupa  associacions, empreses, universitats, administracions públiques i professions del sector immobiliari (administradors de finques, inversors, constructors, agents, promotors, assessors, perits, arquitectes, advocats, economistes, docents i periodistes especialitzats). 

L’estand del Departament de Medi Ambient i Habitatge s’ha fet pensant a exposar tots els productes i serveis que poden ser interessants tant per a propietaris com per a constructors i promotors, com ara les oficines locals d’habitatge, les borses de lloguer social, les borses joves, les noves promocions d’habitatges que hi ha en construcció, els ajuts per cedir habitatges buits, els ajuts per rehabilitar edificis, la instal·lació d’ascensors, etc. 

La secretària d’Habitatge del Departament, Carme Trilla, participarà en la inauguració del 58è Congrés Mundial de la FIABCI, demà dijous, 31 de maig, a les 9 h del matí.