Campanya de tardor per conèixer el Parc Natural de la Serra de Montsant

query_builder   30 setembre 2005 10:27

event_note Nota de premsa

Campanya de tardor per conèixer el Parc Natural de la Serra de Montsant

El Parc Natural de la Serra de Montsant ha organitzat el cicle de tardor de la campanya Descobreix el Parc Natural del Montsant 2005. Aquest cicle comprèn una sèrie de sortides guiades programades per als caps de setmana dels mesos d’octubre i una jornada familiar prevista per al mes de novembre.

El lema d’aquestes visites és “Cromatisme i serenitat” perquè precisament aquestes sortides pretenen destacar la singularitat de la tardor a Montsant, abans de l’inici del parèntesi hivernal.

El cicle i la campanya es clouran el dia 6 de novembre amb una diada familiar on es faran activitats variades per a totes les edats, tallers i excursions per a diferents nivells.

Aquest cicle és continuació del de primavera, que va finalitzar el dia 11 de juny, i del d’estiu, que va finalitzar el dia 19 d’agost. Fins ara, les sortides han tingut un notable nivell de participació.

Les sortides guiades estan organitzades per tres entitats col•laboradores del Parc: CatSud, Pedrenca i Rot Punkt. Cada una ha preparat un dossier amb informació específica de la sortida i ofereix a les persones participants comentaris sobre aspectes destacats del recorregut. La participació és gratuïta, però cal inscriure-s’hi a l’entitat organitzadora de cada activitat abans de la data de la sortida. El nombre màxim de participants a cada sortida és de 15.

El cicle de tardor comprèn les sortides següents:

OCTUBRE:

Diumenge 9: Testimonis de la Guerra Civil (Rot Punkt)

Dissabte 22: Tapissos de fulles (Pedrenca)

Diumenge 30: Belleses cromàtiques i senders silents (CatSud)

NOVEMBRE:

Diumenge 6: Gaudeix del Parc en família. Activitat multidisciplinària