Adigsa adjudica tres pisos per a collectius amb dificultats d'accés a l'habitatge

Els pisos han estat cedits a entitats sense ànim de lucre de Tarragona

query_builder   25 maig 2005 12:47

event_note Nota de premsa

Adigsa adjudica tres pisos per a collectius amb dificultats d'accés a l'habitatge

Els pisos han estat cedits a entitats sense ànim de lucre de Tarragona

El Comitè de Direcció de l’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, ha adjudicat dos habitatges a la Fundació l’Heura de Tarragona, destinats a joves que fins ara vivien a centres de menors tutelats per la Direcció General d’Atenció a la Infància (DGAI), i a d’altres institucions, i que a partir d’ara inicien un procés de vida autònoma.

Igualment, ha adjudicat un altre pis a Germanes de la Caritat-Vedrunes de Tarragona, que es defineix com una entitat sense ànim de lucre que “vol oferir allotjament temporal per la integració d’immigrants amb dificultats econòmiques provinents de situacions transitòries que requereixen d’un allotjament protegit”.

Els dos pisos assignats a la Fundació l’Heura tenen una superfície útil de 65 m2 i un es troba a Tarragona i l’altre a Reus. El preu del lloguer és de 218 i 220 € mensuals, respectivament. L’objectiu és que els joves col•laborin en el pagament del lloguer a mesura que vagin entrant en el mercat laboral.

L’habitatge adjudicat a l’ordre Germanes de la Caritat-Vedrunes està situat a Tarragona, fa 61 m2 i l’arrendament és de 206 €. Tant aquesta entitat com la Fundació l’Heura faran el seguiment de les persones que visquin als pisos pont i valoraran les diferents situacions familiars i econòmiques.

Els tres pisos formen part del parc d’habitatge públic de la Generalitat desocupat  i han estat adjudicats per Adigsa per cobrir les necessitats de persones amb dificultats d’accedir-hi al mercat privat.