21-6-2007

El president de la Generalitat visitarà demà, divendres, la cooperativa La Fageda amb motiu del seu 25è aniversari

oVisitarà també l'Ajuntament de Santa Pau i assistirà a l'exhibició del Club de Patinatge Artístic d'Olot


El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà demà divendres, dia 22 de juny, la cooperativa La Fageda, situada a Santa Pau (La Garrotxa), per a commemorar el seu 25è aniversari.

Abans de desplaçar-se a la cooperativa, el president farà una visita institucional a l'Ajuntament de Santa Pau, on arribarà a les 17.15 hores. Allà, serà rebut per l'alcaldessa del municipi, Esther Badosa; la consellera de Treball, Mar Serna; la consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila; el Delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Jordi Martinoy; i la resta del consistori.

A les sis de la tarda, la comitiva es desplaçarà a La Fageda per visitar les instalolacions en l'any del seu 25è aniversari. Ho faran acompanyats pel president fundador de la cooperativa i president del Consell Rector i de l'equip directiu, Cristóbal Colón.

La Fageda és una entitat privada, sense ànim de lucre, creada l'any 1982 per a facilitar la integració sociolaboral a la comarca de la Garrotxa de les persones amb discapacitat psíquica i trastorns mentals severs. Actualment, dóna feina a 210 persones, un 70% de les quals presenten algun tipus de discapacitat o malaltia mental. A més del seu important paper social, la cooperativa ha crescut notablement en aquests 25 anys. Prova d'això és la creació d'una empresa de jardineria que fa el manteniment de la major part de les zones verdes dels municipis de la comarca; l'explotació d'una granja de vaques de llet amb 500 caps de bestiar i un viver de planta autòctona, i la creació d'una marca pròpia de productes làctics que l'ha convertida en el tercer fabricant de iogurts de Catalunya. Després de la visita, el president de la Generalitat pronunciarà un parlament.

Seguidament, el president Montilla es desplaçarà a Olot per presenciar una exhibició de l'equip femení del Club de Patinatge Artístic del municipi, al Pavelló Municipal d'Esports. L'acompanyarà l'alcalde d'Olot, Lluís Sacrest.


Recordatori

Tema: Visita del president Montilla a La Fageda
Dia: Demà, divendres, 22 de juny

Acte: Visita a l'Ajuntament de Santa Pau
Hora: 17.15 hores
Lloc: C/ Major, 23. Santa Pau (Garrotxa).

Acte: Visita a les instalolacions de la cooperativa La Fageda
Hora: 18.00 hores. Hi haurà parlaments del president.
Lloc: Mas Els Casals, s/n. Santa Pau. (Garrotxa).

Acte: Exhibició del Club de Patinatge Artístic d'Olot
Hora: 19.35 hores
Lloc: Pavelló Municipal d'Esports. Avinguda República Argentina, s/n. Olot (Garrotxa)