Aclariment del Departament de Treball i Indústria en referència a la presència de la senyora Maite Costa en els consells d'administració de dues empreses

query_builder   3 gener 2006 15:00

event_note Nota de premsa

Aclariment del Departament de Treball i Indústria en referència a la presència de la senyora Maite Costa en els consells d'administració de dues empreses

En referència a les informacions publicades avui a la premsa, i referents a la presència de la senyora Maite Costa en dues empreses privades, el Departament de Treball i Indústria vol fer els següents aclariments:

1.- La Generalitat de Catalunya té dues empreses amb capital 100% públic. Aquestes empreses són l’Institut d’Investigació Aplicada de l’Automòbil (Idiada) i el Laboratori General d’Assaigs i Investigacions de la Generalitat de Catalunya (LGAI).

2.- Aquestes dues empreses públiques mantenen una participació del 20% en les empreses privades Idiada Automotive Technology i LGAI Technological Center respectivament.

3.- La participació de la senyora Maite Costa en les empreses Idiada Automotive Technology i LGAI Technological Center es va produir durant el temps que va ocupar el càrrec de Secretària d’Indústria i Energia del Departament de Treball i Indústria. Aquesta participació, doncs, es va produir per tal de representar a la part de capital públic que participa en les empreses privades esmentades.

4.- Una vegada va cessar en el seu càrrec el mes de juny passat, la senyora Maite Costa va deixar també de representar el capital públic en els consells d’administració de les empreses privades Idiada Automotive Technology i LGAI Technological Center i el seu lloc va ser ocupat per la persona que la va substituir també al front de la Secretaria d’Indústria.

Barcelona, 3 de gener de 2006