Al llarg dels nou dies d'activitat es van servir més de 5.000 racions de xocolata instantània i prop de 10.000 persones van passar per l'estand.
L’activitat proposada per al públic infantil que va visitar l'estand de l'ACCD va consistir en una degustació d'un got de xocolata instantània de la cooperativa de comerç just Alternativa 3. El cacau provenia de la cooperativa Kuapa Kokoo de Ghana (Àfrica subsahariana) i el sucre de canya, d'una cooperativa de Costa Rica.
Prèviament, els nens i nenes van haver de fer un dibuix sobre temes relacionats amb el consum responsable, el cacau i el comerç just que els van proposar els monitors i monitores de l’espai.
L’espai de l’ACCD també va comptar amb diversos plafons explicatius sobre el comerç just i el consum responsable, adreçats principalment al públic adult que acompanya els nens i les nenes. L’estand de la Cooperació Catalana estava situat al Pavelló número 2 del recinte firal de Montjuïc, juntament amb els de la resta de departaments i organismes de la Generalitat de Catalunya.
Prèviament, els nens i nenes van haver de fer un dibuix sobre temes relacionats amb el consum responsable, el cacau i el comerç just que els van proposar els monitors i monitores de l’espai.
L’espai de l’ACCD també va comptar amb diversos plafons explicatius sobre el comerç just i el consum responsable, adreçats principalment al públic adult que acompanya els nens i les nenes. L’estand de la Cooperació Catalana estava situat al Pavelló número 2 del recinte firal de Montjuïc, juntament amb els de la resta de departaments i organismes de la Generalitat de Catalunya.




