Primer nadó de l'any.

Comín: "El primer nadó del 2017 ens servirà com a font d'inspiració per millorar encara més el sistema sanitari"

query_builder   1 gener 2017 13:31

event_note Nota de premsa

Comín: "El primer nadó del 2017 ens servirà com a font d'inspiració per millorar encara més el sistema sanitari"

Primer nadó de l'any.
El conseller de Salut, Antoni Comín, ha visitat aquest migdia el primer nadó de l’any nascut a Catalunya. La Lara va néixer quan passava un segon de la mitjanit a l’hospital Santa Caterina de Salt i ha pesat 2,520 kg.
 
“El primer nadó de l’any és un símbol i ens servirà com a font d’inspiració per treballar durant tot el 2017 per anar millorant encara més el nostre sistema sanitari per tal que sigui més just, més sostenible i de més qualitat”, ha destacat el conseller, que ha felicitat la família. Els pares, que tenen un altre fill de 4 anys, viuen a Hostalric.
 
A les comarques de Barcelona, el primer nadó ha estat un nen, l’Alvaro, que ha nascut a les 00:01 a l’Hospital Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet. Ha pesat 3,280 kg.
 
A la demarcació de Lleida, el primer nadó ha estat una nena, l’Ouiam, que ha nascut a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, a les 01:20 i ha pesat 4,300 kg.
 
Finalment, a la demarcació de Tarragona, el primer naixement de l’any ha estat el d’una nena, la Kira, a les 02:16, a l’hospital de Vendrell. Ha pesat 3,720 kg.

1  

Imatges

El conseller de Salut visita el primer nadó de l'any

El conseller de Salut visita el primer nadó de l'any 2017