Meritxell Serret, en l'acte d'inauguració de la 15 Fira Intercomarcal de l'Oli de Móra la Nova.

Meritxell Serret: "El sector primari és la base de la riquesa del nostre territori i motor del desenvolupament del país"

query_builder   28 gener 2017 20:04

event_note Nota de premsa

Meritxell Serret: "El sector primari és la base de la riquesa del nostre territori i motor del desenvolupament del país"

  •  La consellera reitera el seu compromís “al cent per cent” amb el sector, per “reforçar-lo” davant els mercats i impulsar una “veritable” política alimentària de país, basada en la producció local d’aliments
  • Serret ha inaugurat avui la 15 Fira Intercomarcal de l’Oli de Móra la Nova
Meritxell Serret:
Meritxell Serret en l'acte d'inauguració de la 15 Fira Intercomarcal de l'Oli de Móra la Nova
 
“L’oli, com el conjunt del sector primari, és base de la riquesa del nostre territori i motor del desenvolupament econòmic i social del país”. Així s’ha expressat la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, en l’acte d’inauguració de la 15 Fira Intercomarcal de l’Oli de Móra la Nova.
 
La consellera ha destacat que “produïm aliments de qualitat, lligats a un territori, i això, que els fa únics, ho hem d’explicar als consumidor, perquè els diferenciïn i valorin a l’hora d’anar a comprar”.
 
Serret ha aprofitat el marc de la fira per a reiterar el seu compromís “al cent per cent” amb el sector. “Hem aconseguit millorar el pressupost per a l’agricultura després d’anys de davallada constant”, ha dit la consellera, que ha insistit que cal seguir treballant “amb visió de futur, apostant fermament per les prioritats del sector i en les estratègies, que ja hem iniciat, per a reforçar la producció dins la cadena de valor”.
 
La consellera ha afirmat que “impulsem, com a país, una veritable política alimentària, que es basi en la producció d’aliments i que articuli tots els agents de la cadena alimentària, des de la producció fins al consumidor”. Serret ha insistit en la necessitat de continuar treballant plegats, Administració i sector, per “oferir expectatives de futur als joves, perquè vegin en el sector agrari una oportunitat per a desenvolupar models negoci i projectes de vida”.
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.
 
 
 

1  

Imatges

Foto

Foto 1508