080

El Govern promou internacionalment el 080 Barcelona Fashion, que enguany ha celebrat la 19a edició

La Generalitat liderarà una missió empresarial de moda a Mèxic per donar a conèixer el 080 Barcelona

query_builder   6 febrer 2017 12:00

event_note Nota de premsa

El Govern promou internacionalment el 080 Barcelona Fashion, que enguany ha celebrat la 19a edició

La Generalitat liderarà una missió empresarial de moda a Mèxic per donar a conèixer el 080 Barcelona


·         La indústria del disseny i la moda és un pilar fonamental pel posicionament de Catalunya al món. Catalunya és el 8% del PIB, més de 3.000 empreses, que representen més de 16.000 milions d’euros de facturació i sobrepassen els 70.000 treballadors.
 
·         El 2016, el sector del disseny i la moda català va exportar més de 6.000 milions d'euros, el 50% del que s'exporta a l'Estat espanyol.
 
·         3a edició del 080 Barcelona Fashion Showroom, l’espai professional d’exposició i venda, impulsat en col·laboració amb el Clúster Català de la Moda (MODACC).
 
·         Presents prop d’una vintena de firmes catalanes de moda entre les quals Escorpion, Punto Blanco, CND by Cóndor, Naulover, Yerse o Lebor Gabala, que també desfilen a la passarel·la.
 
·         La missió empresarial compta amb una vintena de compradors de països com França, Bèlgica, Japó, Xina, Rússia, Corea, Estats Units, o Regne Unit.El Govern promou internacionalment el 080 Barcelona Fashion
 
La Generalitat liderarà una missió empresarial de moda a Mèxic, per donar a conèixer el mercat mexicà el 080 Barcelona Fashion.
 
·         Moda i disseny, innovació i internacionalització.
 
·         És una acció promocional que es lidera des del govern català, i que comptarà amb la col·laboració de Fira Barcelona i el Clúster Català de la Moda (MODACC).
 
·         Mèxic té 120 milions de persones, i és un país que està creixent i amb capacitat de compra
 
·         Els productes catalans i en especial la marca ‘Barcelona’ compten amb una gran reputació en aquest mercat.
 
 
3a ed. del Barcelona Fashion Showroom: prop de 250 interaccions comercials previstes
 
S’ha formalitzat la signatura del conveni de col·laboració pel qual el 080 i el clúster reediten en seu compromís de sumar esforços per fomentar el vessant comercial del certamen amb la celebració de la 3a edició del showroom, on estan previstes prop de 250 interaccions comercials al llarg de la setmana.
 
Després de l’èxit de les anteriors dues edicions, l’organització de la passarel·la i el clúster tornen a col·laborar en aquesta iniciativa que s’emmarca en el vessant comercial del 080, amb la voluntat de fomentar els contactes comercials i de negoci entre marques catalanes de moda i compradors internacionals.  
 
Més info al web: www.080barcelonafashion.cat