El gerent de Ports amb dues responsables de Creuers a la Seatrade

Els ports de Palamós i Roses i la destinació turística reben el reconeixement del sector de creuers a la fira Seatrade

query_builder   17 març 2017 13:57

event_note Nota de premsa

Els ports de Palamós i Roses i la destinació turística reben el reconeixement del sector de creuers a la fira Seatrade

  • La marca Costa Brava Cruise Ports ha estat reconeguda per la indústria de creuers, gràcies a la trajectòria i les expectatives de futur dels dos ports gironins i la seva destinació
  • La fira Seatrade Cruise Global s’ha celebrat aquesta setmana als Estats Units, amb bones expectatives per a l’activitat de creuers a la Costa Brava
Ports de la Generalitat
Els ports de Palamós (Baix Empordà) i Roses (Alt Empordà) i la seva destinació turística, que es promouen amb la marca Costa Brava Cruise Ports, han rebut aquests dies el reconeixement de la indústria de creuers, pel seu posicionament  en l’activitat de creuers a la Mediterrània occidental i les bones perspectives de futur, en el marc de la fira Seatrade.
 
La Seatrade Cruise Global és la fira internacional més important del sector de creuers, que s’ha celebrat del 13 al 16 de març, a Fort Lauderdale, Florida, (Estats Units). Aquest fòrum és el punt de trobada de les principals companyies de creuers del món amb els ports, els operadors turístics, els socis i els professionals de la indústria. Aquesta edició ha comptat amb la participació del gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, la responsable de creuers del Patronat de Turisme Costa Brava - Girona, Anna Barceló, i la responsable de creuers de Ports de la Generalitat, Maria Cano.
 
El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, ha valorat la participació en aquest certamen: “El balanç de la participació a la fira Seatrade ha estat molt positiu”. Gómez ha afegit: “S’han fet molts contactes i reunions que pensem que ajudaran a la captació de noves línies de creuers i la fidelització de companyies”.
 
La fira Seatrade va tancar les portes ahir amb bones expectatives per a la costa gironina. Ara, els ports de Palamós i Roses, els dos municipis i la seva àrea d’influència  ja es preparen per a rebre les noves escales de creuers i els passatgers d’aquest any.  Així, la temporada de creuers a Roses s’iniciarà el 17 d’abril, mentre que Palamós donarà el tret de sortida a la temporada el 27 d’abril.
 
Costa Brava Cruise Ports
 
La marca Costa Brava Cruise Ports porta set anys promocionant els ports de Palamós i Roses i la destinació turística als principals fòrums de creuers d’arreu del món. Aquesta aliança estratègica ports, ciutat i entorn ha funcionat molt bé i ha convertit els dos ports i la destinació Costa Brava en un pol competitiu i ben posicionat a la indústria de creuers. Ara, Costa Brava Cruise Ports  ha rebut el reconeixement del sector creuerístic, en el marc de la fira Seatrade. Aquest reconeixement premia l’esforç institucional per posicionar i consolidar els ports de Palamós i Roses i la destinació turística entre les principals companyies de creuers del món.
 
Costa Brava Cruise Ports ha estat possible gràcies als acords institucionals fets per promoure els dos ports amb tràfic de creuers, així com l’ampli ventall d’activitats culturals, històriques, gastronòmiques, esportives i d’oci que s’ofereixen als creueristes. Les institucions compromeses en treballar pel creixement de l’activitat creuerística a la costa gironina són les següents: Ports de la Generalitat; l’Ajuntament de Palamós i l’Ajuntament de Roses; el Patronat de Turisme Costa Brava – Girona; la Cambra de Comerç de Girona i la Cambra de Comerç de Palamós.
 
 
17 de març de 2017.
 

1  

Imatges

El gerent de Ports amb dues responsables de Creuers a la fira Seatrade

El gerent de Ports amb dues responsables de Creuers a la fira Seatrade 223

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 196