La primera edició del sorteig de la Grossa de Sant Jordi reparteix més de 5 milions en premis

Els premis es podran cobrar a qualsevol agent venedor de Loteria de Catalunya, a la seu de Loteria de Catalunya i a les oficines de Caixabank, fins al 26 de juliol

query_builder   27 abril 2017 14:25

event_note Nota de premsa

La primera edició del sorteig de la Grossa de Sant Jordi reparteix més de 5 milions en premis

Els premis es podran cobrar a qualsevol agent venedor de Loteria de Catalunya, a la seu de Loteria de Catalunya i a les oficines de Caixabank, fins al 26 de juliol

  • Els beneficis nets d’aquest any de Loteria de Catalunya es destinaran, entre altres projectes, al Pla de refugiats de Catalunya
Fotografia del sorteig de La Grossa de Sant Jordi
 
5 premis
Número premiat
Llocs de venda
Import
Primer
51393
 
Quiosc del Mercat, Pl. del Lleó (Girona)
 
100.000 euros per bitllet
Estanc l’Havana Girona, Av. Lluíis Pericot,48 (Girona)
 
Gremi de Pastissers de Barcelona, Carrer Comtal, 32 (Barcelona)
Segon
67555
Estanc Font, Travessera de Les
Corts, 173 (Barcelona)
32.500 euros per bitllet
Tercer
75206
 
Estanc Foix, Carrer Camp de la Vila, s/n
(El Pont de Suert)
 
15.000 euros per bitllet
 
Estanc Batlle, Carrer Riera Gasulla, 2
(Sant Boi de Llobregat)
 
Quart
42518
 
Carrefour, Gran Via 75-93
(L’Hospitalet del Llobregat)
 
5.000 euros per bitllet
Estanc 1 Montse Torres, Carrer Tarragona, 13 (Tortosa)
Cinquè
71592
Seu de Loteria de Catalunya,
Gran Via 639 (Barcelona)
2.500 euros per bitllet
 
 
Loteria de Catalunya ha celebrat el seu 30è aniversari, amb la primera edició del sorteig de La Grossa de Sant Jordi que ha repartit més de 5 milions d’euros en premis. El sorteig s’ha celebrat aquest matí al Teatre de Blanes, en un programa especial, “Fem-la Grossa”, conduit per Lluís Marquina i Cristina Riba que s’ha pogut veure en directe per TV3 i que també ha estat emès per Catalunya Ràdio.
 
L’encarregat de prémer el boto del primer premi ha estat Ricard Borrell, el propietari de l’estanc del Mercat de Blanes on es va vendre el primer premi de La Grossa de Cap d’Any 2016. El segon premi, ha anat a càrrec d’Edgar Gómez, el cantant de l’anunci publicitari de La Grossa de Sant Jordi. El 3er, 4rt, i 5è premi els han lliurat mans innocents escollides entre el públic assistent.
 
El Secretari General de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, ha detallat que els beneficis d’aquest any de Loteria de Catalunya es destinaran, entre d’altres, a reforçar el pla de refugiats, inclòs al Programa Català de Refugi.
 
Cobrament dels premis

Els premis es podran cobrar durant els 90 dies després de la data del sorteig, és a dir, fins al 26 de juliol, a qualsevol oficina de Caixabank, o bé a la seu de Loteria de Catalunya, a la Gran Via 639, de Barcelona. Els números que s’hagin adquirit per Internet es cobraran automàticament al compte des d’on es van adquirir els bitllets.
 
Els premis de fins a 120 euros també es pagaran als punts de venda habituals que actualment venen la resta de productes que comercialitza Loteria de Catalunya i als establiments dels supermercats Bon Preu que tinguin instal·lat el terminal.
 
Per cobrar els premis s’haurà de presentar el bitllet original de la Grossa de Sant Jordi. Igualment, tota la informació sobre el cobrament estarà disponible al web de Loteria de Catalunya.
 

3  

Imatges

Fotografia del sorteig (1)

Fotografia del sorteig (1) 473

Fotografia del sorteig (2)

Fotografia del sorteig (2) 647

Fotografia del sorteig (3)

Fotografia del sorteig (3) 548

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 79