MODA

El 080 i Seed&Click obren la inscripció per participar al Fòrum d'Inversió Internacional de la Indústria de la Moda, que s'amplia a dissenyadors emergents catalans

La 3a edició del 080 Investor Day serà el 28 de juny al Recinte Modernista de Sant Pau, en el marc de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, que tindrà lloc del 26 al 30 de juny

query_builder   15 maig 2017 13:05

event_note Nota de premsa

MODA

El 080 i Seed&Click obren la inscripció per participar al Fòrum d'Inversió Internacional de la Indústria de la Moda, que s'amplia a dissenyadors emergents catalans

La 3a edició del 080 Investor Day serà el 28 de juny al Recinte Modernista de Sant Pau, en el marc de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, que tindrà lloc del 26 al 30 de juny

080 Investor Day
                            
 
·        Com a principal novetat, aquesta edició del 080 Investor Day comptarà amb dues categories de participants: d’una banda, startups de base tecnològica vinculades al sector moda, i d’una altra, s’incorpora la participació de dissenyadors o empreses emergents de disseny de moda catalanes en recerca de capital. El termini de presentació finalitza el 2 de juny
 
·        D’entre els projectes presentats, s’escolliran 5 finalistes de cada categoria que participaran el proper 28 de juny en el 080 Investor Day. A banda del finançament que els projectes puguin aconseguir en el marc del fòrum, un jurat d’experts atorgarà un premi al millor projecte de cada categoria.
 
El 080, juntament amb Seed&Click, membre d’Asociación Española de Business Angels Network (AEBAN), han obert la convocatòria per participar a la 3a edició del Fòrum d’Inversió Internacional de la Indústria de la Moda. La 3a edició del 080 Investor Day se celebrarà el proper 28 de juny al Recinte Modernista de Sant Pau, en el marc de la passarel•la 080 Barcelona Fashion, que tindrà lloc del 26 al 30 de juny.
 
Com a principal novetat, aquesta edició del 080 Investor Day comptarà amb dues categories: d’una banda, startups de base tecnològica vinculades al sector moda, i d’una altra, s’incorpora la participació de dissenyadors o empreses emergents de disseny de moda catalanes. D’aquesta manera, el 080 Investor Day vol continuar generant sinergies i networking entre startups de moda i inversors internacionals, i alhora obrir la participació talents de la moda amb projecte de marca pròpia ubicat a Catalunya que necessiten capital llavor, amb l’objectiu de donar-los visibilitat i connectar-los amb potencials inversors i companyies de moda ja establertes.
 
El termini de presentació finalitza el proper 2 de juny. D’entre els projectes presentats, s’escolliran 5 finalistes de cada grup, que participaran el proper 28 de juny en el 080 Investor Day.
 
Els 5 finalistes de cada categoria presentaran els seus projectes en format Elevator Pitch (5 min.) davant del jurat d’experts i de l’auditori amb inversors, entre altres. Per tal de preparar les seves presentacions, els finalistes rebran una formació específica.
 
A banda del finançament que els projectes puguin aconseguir en el marc del fòrum, un jurat d’experts atorgarà un premi al millor projecte de cada categoria. El jurat tindrà en compte la capacitat d’innovació i transformació, la viabilitat del projecte, la capacitat de l’equip gestor, així com la capacitat comunicativa i viral del projecte.
 
Una altra de les novetats d’aquesta edició del 080 Investor Day és un espai de trobada on tots els finalistes podran exposar els seus projectes i on es podran realitzar contactes one-to-one amb inversors, mitjans o altres participants del Fòrum.
 
 
Categoria 080 Investor Day Startups
 
Dins d’aquesta categoria poden participar emprenedors d’arreu del món que treballin en un projecte empresarial en recerca de capital constituït jurídicament, que estigui relacionat o sigui d’aplicació a la indústria de la moda. Preferiblement, els projectes haurien d’estar en fase Beta de producte/servei/app/portal i trobar-se en fase de comercialització.
 
Els projectes hauran de basar-se en almenys un dels següents àmbits: app mòbils, internet, producte, màrqueting (geolocalització, anàlisi del consumidor, publicitat, neuromàrqueting, fidelització del client, experiència del client, personalització...), nous serveis de negoci/ingressos, serveis, distribució, logística, publicitat, sostenibilitat, disseny, tecnologia, “big data”, “wearables”, teixits intel·ligents i xarxes socials.
 
Els projectes poden inscriure’s en català, castellà o, preferiblement, anglès, a través de l’enllaç: http://bit.ly/1dM0ULW, seleccionant “080 Investor Day Startups 2017” com a resposta a la pregunta “Do you want to present your Project to any of the following Events?” i completant la informació demanada amb la documentació que se sol·licita.
 
A banda del finançament que els projectes puguin aconseguir en el marc del Fòrum d’Inversió, el guanyador obtindrà un premi valorat en 100.000 euros. Concretament, el projecte guanyador rebrà:
 
è Per part de de l’agència de creativitat McCann, el desenvolupament d’una estratègia de comunicació per al guanyador, que inclourà la definició de l’estratègia de comunicació i el desenvolupament del concepte creatiu i “claim” de la marca.
 
è  Per part del bufet d’advocats internacional BakerMcKenzie, un pack de 10h d’assessorament en les àrees legals que cobreix el bufet (mercantil, fiscal, laboral, propietat intel·lectual, contenciós, protecció de dades, etc.).
 
è Per part del grup editorial Grupo Zeta: Difusió del projecte amb entrevistes, notes de premsa en diferents mitjans del Grupo Zeta, segons estratègia del pla de comunicació acordat.
 
 
El premi es completa amb entrada gratuïta al 4YFN del Mobile World Congress edició 2018 pel guanyador i pels finalistes, i possibilitat de presentar el seu projecte a la pitching area de l’esdeveniment. 
 
 
Categoria 080 Investor Day Raising Brands
 
Dins d’aquesta categoria poden optar els dissenyadors o empreses emergents de moda catalanes que actualment estiguin treballant en un projecte empresarial propi de moda i/o accessoris i que necessitin capital llavor per tirar endavant el seu projecte. Els participants han de tenir almenys una col·lecció comercialitzada i com a màxim 4 col·leccions al mercat.
 
Els projectes es poden inscriure en català, castellà o, preferiblement, anglès, a través de l’enllaç: http://bit.ly/1dM0ULW, seleccionant 080 Investor Day Raising Brands 2017” com a resposta a la pregunta “Do you want to present your Project to any of the following Events?” i completant la informació demanada amb la documentació que se sol·licita.
 
 
La marca guanyadora optarà al mateix premi que la startup guanyadora, a excepció del pitching a 4YFN 2018.
 
 
 
Més informació a:
 
 
-----------------------------------------------------------------
Segueix-nos a les xarxes a través de:
A Twitter:  @empresacat
A Facebook: @empresacat
Al canal de Youtube: Empresacat