MODA

La passarel·la catalana celebrarà la seva 20a edició amb les "080 Barcelona Fashion Nights"

El 080 Barcelona Fashion vol celebrar el seu aniversari amb actuacions, concerts i presentacions que tindran com a escenari el Recinte Modernista de Sant Pau

query_builder   18 maig 2017 17:06

event_note Nota de premsa

MODA

La passarel·la catalana celebrarà la seva 20a edició amb les "080 Barcelona Fashion Nights"

El 080 Barcelona Fashion vol celebrar el seu aniversari amb actuacions, concerts i presentacions que tindran com a escenari el Recinte Modernista de Sant Pau

  • També en aquesta especial edició, el 080 Barcelona Fashion impulsarà una acció solidària amb la comercialització d’una samarreta dissenyada a partir del figurí de moda fet pel il·lustrador novaiorquès, Rubén Toledo, especialment per a la passarel·la catalana. Els diners recollits es destinaran a un projecte social per a l’entitat Casal dels Infants
 
Il·lustració samarreta 20a ed 080
Il·lustració samarreta 20a ed 080
La passarel·la catalana celebrarà la seva 20a edició amb les “080 Barcelona Fashion Nights”. A més del calendari de desfilades i de les activitats paral·leles que cada edició organitza el certamen, la passarel·la catalana vol celebrar el seu aniversari amb activitats especials al llarg de la setmana, que tindran lloc a les Nits del 080 Barcelona Fashion. Cada vespre, en finalitzar la jornada de desfilades, estan previstes actuacions, concerts i presentacions que tindran com a escenari el Recinte Modernista de Sant Pau.
 
Les vetllades del 080 Barcelona Fashion Night inclouran entre d’altres continguts la presentació d’una nova firma atelier catalana amb projecció internacional, la celebració del 50è aniversari d’una marca catalana de renom internacional, actuacions musicals, espectacles de dansa, a banda de la festa de celebració de la 20a edició de la passarel·la, que tindrà lloc el dimecres, 28 de juny, una jornada que serà especialment intensa pel que fa a les activitats programades, que es presentaran en uns dies.
 
D’altra banda, també en aquesta especial edició, el 080 Barcelona Fashion impulsa una acció solidària amb l’entitat Casal dels Infants. Aquesta iniciativa s’articularà mitjançant la comercialització d’una samarreta dissenyada a partir del figurí de moda fet pel prestigiós il·lustrador novaiorquès, Rubén Toledo, especialment per a la passarel·la catalana. Els diners que recollits es destinaran a un projecte social pel Casal dels Infants.
 
Precisament, aquesta il·lustració serà molt present al llarg de la setmana de la moda catalana, ja que serà també la imatge d’aquesta edició commemorativa del 080 Barcelona Fashion.
 
En breu es presentarà el calendari de desfilades dels dissenyadors i marques de moda que participaran a la 20a edició del 080 Barcelona Fashion, i que inclourà els guanyadors de la passada edició, Oscarleon i la marca Antonio Miro (guanyadors ex aequo del Premi Nacional 080 a la Millor Col·lecció), Daniel Rosa (Premi Nacional 080 al Disseny Emergent), i la firma Escorpion (Premi 080 MODACC per a Marques Exportadores).  Del 26 al 30 de juny, els creadors i firmes de moda presentaran les seves propostes en espais inèdits del Recinte Modernista de Sant Pau després de la restauració completa de l’emblemàtic conjunt arquitectònic.
 
 
 
-----------------------------------------------------------------
Segueix-nos a les xarxes:
 
A Twitter:  @empresacat
A Facebook: @empresacat
Al canal de Youtube: Empresacat