Neus Munté: "Catalunya compta amb tots els elements necessaris per unir-nos al lideratge de la nova revolució industrial"

La consellera de la Presidència clou la Diada de l'Enginyer 2017

query_builder   7 juny 2017 20:52

event_note Nota de premsa

Neus Munté: "Catalunya compta amb tots els elements necessaris per unir-nos al lideratge de la nova revolució industrial"

La consellera de la Presidència clou la Diada de l'Enginyer 2017

La consellera de la Presidència a la Diada de l'Enginyer 2017

 
 
La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, s’ha mostrat convençuda avui que “Catalunya compta amb tots els elements necessaris per unir-nos al lideratge a la nova revolució industrial que ens permeti guanyar en eficiència, sostenibilitat i captació de nous talents”. En paraules de Munté, “el repte del Govern és acompanyar en aquest procés e transformació” que implica el naixement de la indústria 4.0.
 
La consellera de la Presidència ha fet aquestes declaracions durant el seu parlament de clausura de la Diada de l’Enginyer 2017 “Reinventa’t” organitzada per l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya i el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya que s’ha celebrat aquesta tarda a Barcelona.
Durant la seva intervenció, la consellera Munté ha reivindicat el “talent com a valor fonamental en aquest nou país que construïm” per tal de crear “solucions i oportunitats que són progrés i possibilitats de prosperitat per a tots”.
 
La portaveu del Govern ha recordat que Catalunya disposa d’un “teixit empresarial cada cop més connectat al món” ja que “tenim empreses que fan innovació tecnològica constant sobre la qualitat de vida de les persones i disposem d’esdeveniments que ens situen com a referent mundial en tecnologia”.
 
La consellera Munté ha aprofitat la seva intervenció en la Diada de l’Enginyer per instar el món de l’enginyeria i, en concret de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya i el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, a seguir col·laborant amb el Govern perquè “hi ha tantes coses que ens uneixen i apropen, que han de permetre que aconseguim aquest reinvenció en majúscules”
 
Durant la Diada de l’Enginyer, la consellera de la Presidència ha entregat el Premi a la trajectòria professional. A l’acte també hi han assistit el secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, Jordi Puigneró; i el director general d’Energia, Mines i Seguretat industrial, Pere Palacín.