PAU

Més de 32.000 estudiants finalitzen les PAU 2017

Els alumnes coneixeran els resultats de les seves proves per internet a partir del 28 de juny

query_builder   15 juny 2017 13:54

event_note Nota de premsa

Més de 32.000 estudiants finalitzen les PAU 2017

Els alumnes coneixeran els resultats de les seves proves per internet a partir del 28 de juny

Avui, últim dia de les PAU, els 32.055 estudiants matriculats enguany s’han examinat, al matí, de Geografia, Física, Dibuix artístic, Llatí, i Matemàtiques. Els exàmens han transcorregut amb total normalitat. A la prova de Dibuix artístic, per exemple, el tema d’enguany ha estat Naturalesa i transformació i els alumnes han hagut de desenvolupar els seus dibuixos a partir d’obres de joves artistes catalans exposades durant aquest curs acadèmic. A la prova de Llatí han hagut de traduir un passatge de la Guerra de les Gàl·lies i identificar, a partir d’un mapa, la ciutat de Tàrraco. A partir de les 14 hores, faran les últimes proves corresponents a Biologia, Cultura audiovisual, Grec, Literatura catalana, i Tecnologia industrial.
 
Un cop finalitzats els exàmens, els estudiants podran conèixer els resultats de les proves a partir del dia 28 de juny per internet al portal Accesnet (https://accesnet.gencat.cat). En el moment de la consulta dels resultats podran descarregar-se el document personal acreditatiu de les seves qualificacions dotat amb un codi segur de verificació.
 
Tots aquells estudiants que obtinguin una qualificació a les PAU superior o igual a 9 punts rebran una distinció de la Generalitat de Catalunya el proper 20 de juliol.
 
Els exàmens en format PDF estan disponibles al web de Canal Universitats, a l’adreça: http://universitats.gencat.cat/ca/pau/

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 37