TURISME

L'Agència Catalana de Turisme obre la convocatòria per incorporar 9 nous becaris a les seves Oficines de Promoció Turística

Els becaris tindran com a destinació les oficines d'Alemanya, França, Bèlgica, Regne Unit, Estats Units, Itàlia i Espanya

query_builder   31 juliol 2017 13:00

event_note Nota de premsa

TURISME

L'Agència Catalana de Turisme obre la convocatòria per incorporar 9 nous becaris a les seves Oficines de Promoció Turística

Els becaris tindran com a destinació les oficines d'Alemanya, França, Bèlgica, Regne Unit, Estats Units, Itàlia i Espanya

 

 

  • Aquesta és la 20a promoció i des de l’any 1997 ja han gaudit d’aquestes beques un total de 168 joves
 
Ja s’ha obert la convocatòria que l’Agència Catalana de Turisme (ACT) fa cada any per incorporar nous becaris a les oficines de promoció turística que l’ACT té fora de Catalunya. Enguany, l’Agència Catalana de Turisme vol cobrir 9 places a les ciutats següents: 2 a Frankfurt, 2 a París, 1 a Brussel·les, 1 a Londres, 1 a Nova York, 1 a Milà i 1 a Madrid.
 
Les beques que atorga l’ACT tenen un doble objectiu: formar professionals qualificats en l’àmbit del sector turístic català i proporcionar-los una experiència que els permeti aplicar-la posteriorment en el desenvolupament de la seva carrera professional.  
 
Per accedir a aquestes beques cal disposar, entre d’altres requisits, d’una titulació universitària oficial (grau, llicenciatura o diplomatura), tenir la nacionalitat d’un estat membre de la Unió Europea, tenir l’empadronament a Catalunya mínim de dos anys, tenir el certificat de nivell de suficiència de català, tenir coneixement del castellà i de l’idioma/es oficial/s del país de destinació, i tenir un màxim de 30 anys.
 
La durada de les beques és d’un any (gener-desembre de 2018) amb possibilitat de prorrogar-les un any més amb excepció del centre de promoció de Nova York, que es pot prorrogar fins el mes de juliol del 2019. Pel que fa a la dotació econòmica, varia en funció de la destinació i oscil·la entre els 16.862 i els 32.450 euros per a l’any 2018. Les sol·licituds poden presentar-se fins el 15 de setembre de 2017. 
 
Aquesta és la 20a promoció de becaris de l’ACT i, des que l’any 1997 va sorgir la primera promoció, ja han gaudit d’aquestes beques un total de 168 joves. 
L’ACT té oficines de promoció turística a: Madrid, Frankfurt, París, Londres, Milà, Moscou, Brussel·les, Hèlsinki, São Paulo, Nova York, Beijing i Singapur.
 
 
-----------------------------------------------------------------
Segueix-nos a les xarxes:
 
A Twitter de Turisme: https://twitter.com/turismecat
A Twitter d’empresa:  https://twitter.com/empresacat