Turull: "La manifestació de dissabte és una reivindicació dels valors de la pau, la llibertat i la democràcia"

query_builder   22 agost 2017 15:04

event_note Nota de premsa

Turull: "La manifestació de dissabte és una reivindicació dels valors de la pau, la llibertat i la democràcia"

  • El conseller de la Presidència afirma que el Govern i l’Ajuntament estan concentrats en l’operativa logística de la manifestació i convida a tothom a participar-hi
El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Jordi Turull, ha recordat aquest matí en una entrevista a Onda Cero que la manifestació d’aquest dissabte “no és una adhesió a ningú ni a cap institució”, sinó que “és una reivindicació d’uns valors: de la pau de la llibertat i de la democràcia, i sobretot del rebuig absolut a la violència”.
Turull ha explicat que ara el Govern i l’Ajuntament de Barcelona estan concentrats a treballar, juntament amb l’Ajuntament de Barcelona, en l’operativa i els temes de logística perquè a la manifestació “hi pugui haver el màxim de persones possible”. El conseller també ha assegurat que hi haurà molta gent perquè “es noten ganes d’expressar aquest sentiment”.
“Tothom té ganes de trobar-se a molta gent per rebutjar aquestes barbàries i aquestes bogeries que està fent aquest fenomen terrorista”, ha declarat més tard a Vilafranca del Penedès després de signar el llibre de condolences de Pau Pérez, la quinzena víctima de l’atemptat terrorista de la Rambla.
El conseller també ha ratificat que “és lògic” que el protagonisme de la manifestació sigui per “la gent i tots aquells que s’han deixat la pell per abordar aquest atac terrorista”. Turull ha dit que “aquests dies el país ha exhibit els millors valors de la gran majoria de la gent”, i ha tornat a agrair l’actuació dels Mossos i dels Serveis d’Emergència i de tots els ciutadans que s’han posat a disposició per ajudar.