TES

Barcelona Catalonia presenta a EXPO REAL 2017 els seus principals projectes per atraure inversió estrangera

Assisteix a la fira que se celebra a Munic amb l'objectiu novament de donar suport a un desenvolupament urbanístic respectuós

query_builder   4 octubre 2017 11:48

event_note Nota de premsa

Barcelona Catalonia presenta a EXPO REAL 2017 els seus principals projectes per atraure inversió estrangera

Assisteix a la fira que se celebra a Munic amb l'objectiu novament de donar suport a un desenvolupament urbanístic respectuós

INCASÒL
La Generalitat de Catalunya, a través d’INCASÒL, l’Ajuntament de Barcelona, i, per primer cop, també amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ​​renoven per novè any consecutiu a Expo Real 2017 el seu compromís per donar suport a models de desenvolupament més justos, més eficients i més sostenibles. La fira immobiliària Expo Real se celebra a Munic (Alemanya) des d’avui dimecres fins aquest divendres.
 
La visió de Barcelona Catalonia és que el creixement econòmic ha d’anar acompanyat del desenvolupament del país, i que els projectes que combinen activitat econòmica amb respecte al medi ambient i tecnologies netes són prioritaris.
 
Amb aquest objectiu, Barcelona Catalonia està impulsant a l’àrea metropolitana de Barcelona projectes estratègics, ​​juntament amb projectes logístics clau al corredor mediterrani, dissenyats per convertir Catalunya en un punt d’entrada i sortida de mercaderies de l’Europa meridional i central.
 
Barcelona té una gran vocació internacional, oberta i cosmopolita, compromesa amb un model de creixement inclusiu, que genera riquesa i una economia diversificada. Aquests factors fan la ciutat molt atractiva per a la inversió estrangera i la captació de talent internacional.
 
Entre els projectes estratègics que Barcelona Catalonia exposa a Expo Real destaquen el Parc de l’Alba, una avançada plataforma científica, tecnològica i emprenedora; l’àrea urbana del districte tecnològic 22@Barcelona, amb  activitats intensives en tecnologia o investigació; el Pla Besòs, que crearà un hubmetropolità en un corredor clau amb accés al mar Mediterrani i el Pla Delta Llobregat, una destinació industrial ideal per al futur.
 
Els models d’urbanisme de Barcelona i Catalunya es tractaran a l’Expo Seminar en una taula rodona on l’Ajuntament de Barcelona hi participarà per explicar el districte de la innovació 22@. Així mateix, dins l’Intelligent Urbanization Forum, a les Intelligent Urbanization Talks que tindran lloc al hall C1, sota el títol  “El significat de l’espai públic per a la planificació urbana”, Barcelona se centrarà en aquesta edició en el Campus Diagonal-Besòs, projecte que ha suposat la creació d’una nova centralitat metropolitana, i que vol ser un pol referent en la recerca i la docència i suposarà un impuls a la cohesió social i territorial d’aquesta àrea.
 
Com en anteriors edicions del certamen, Barcelona Catalonia compta amb la presència de diferents partners públics i privats que col·laboren en projectes urbanístics a Catalunya. En aquesta ocasió són els ajuntaments de Gavà i Viladecans i les companyies Building Center, Forcadell, Gina Barcelona Architects, JAP i Meridiana.

1  

Imatges

Foto

Foto 7313

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 90