39 empreses agroalimentàries catalanes presenten els seus productes i novetats en el saló alemany Anuga

Aquest és el saló mundial de l'alimentació més important d'Europa

query_builder   5 octubre 2017 11:54

event_note Nota de premsa

39 empreses agroalimentàries catalanes presenten els seus productes i novetats en el saló alemany Anuga

Aquest és el saló mundial de l'alimentació més important d'Europa

  • Alemanya és el 3er mercat mundial de destinació de les exportacions agroalimentàries catalanes
 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya, a través de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (PRODECA), organitza la participació de 39 empreses catalanes del sector agroalimentari en la 34a edició de la fira Anuga, que tindrà lloc a Colònia (Alemanya), del 7 a l’11 d’octubre.
 
En aquesta edició, es presenten dos espais de Catalunya: un ubicat al pavelló d’alimentació general, i un altre, al pavelló de carnis, per l’especial rellevància d’aquest sector al nostre país. Oli d’oliva, fruita seca, brou, postres de fruita 100% naturals, aigua mineral, galetes, patates fregides, infusions, melmelades, salses, begudes vegetals, pastisseria, alimentació infantil i una gran varietat de productes carnis, seran els productes i novetats que s’hi exposaran. Sota el paraigües de Catalunya, també té presència en el pavelló de carnis la Federació Catalana d'Indústries de la Carn (FECIC), acompanyada d’una representació d'empreses catalanes del sector.
 
Anuga és el saló mundial de l’alimentació més important d’Europa, que esdevé, cada dos anys, l’aparador de les innovacions en producció alimentària; i congrega operadors de tots els continents, i és especialment important la presència de visitants professionals dels diferents països europeus. Així, l’edició anterior va convocar 6.777 expositors de 100 països, dividits per especialitats, i van visitat el recinte 155.000 compradors procedents de 180 països, en busca de noves tendències de mercat, avenços i nous productes.
 
Actualment, el 61,75%, en volum, i el 65,30%, en valor, de les exportacions de productes agroalimentaris catalans es destinen al mercat europeu. Alemanya és el 3er mercat mundial de destinació de les exportacions agroalimentàries catalanes, amb un 7,63% en valor del total d’exportacions d’alimentació i begudes el 2016.
 
 
(S’adjunta relació de les empreses participants)
 
Per a més informació:
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.
 

1  

Fitxers adjunts

Relació d'empreses participants sota el paraigües de Catalunya

Relació d'empreses participants sota el paraigües de Catalunya
PDF | 189