Infografia

El Govern reactiva els webs del president i de l'Executiu després de set mesos d'intervenció de l'Estat

query_builder   6 juny 2018 17:01

event_note Nota de premsa

El Govern reactiva els webs del president i de l'Executiu després de set mesos d'intervenció de l'Estat

  • Des d’avui ja tornen a estar disponibles a Internet les pàgines president.cat, govern.cat, que havien estat desactivades amb l’aplicació de l’article 155
Infografia
El Govern ha recuperat les pàgines web president.cat i govern.cat, que van ser desactivades el passat 31 d’octubre coincidint amb l’aplicació de l’article 155 de la Constitució. La reactivació d’aquestes pàgines s’emmarca en les tasques de restitució engegades pel Govern un cop s’ha aixecat automàticament la intervenció de l’Estat  amb la presa de possessió dels nous consellers.
 
Les pàgines reactivades avui ofereixen informació sobre el Govern i el president de la Generalitat amb l’objectiu d’establir un canal de comunicació àgil i directe amb els ciutadans.
 
La web president.cat conté les notícies més destacades del cap de l’Executiu, l’agenda d’actes, fotos i vídeos, així com una galeria de presidents de la Generalitat, la història de la institució i del Palau de la Generalitat, seu del Govern. Des d’aquesta pàgina els ciutadans també poden contactar amb el president per adreçar-li els seus comentaris i suggeriments.
 
Pel que fa al web govern.cat, la pàgina permet estar informat del dia a dia de l’Executiu, i inclou les principals notícies d’actualitat relacionades amb l’activitat del Govern, així com l’agenda d’actes dels consellers. Entre altres continguts, també s’hi pot trobar el Pla de Govern, una secció setmanal amb infografies sobre temes destacats i un apartat de notícies positives del país en format breu.

Government.cat, que conté les informacions més destacades de l’Executiu en anglès, amb una especial atenció a l’acció exterior del Govern, es posarà en marxa en les pròximes setmanes.

1  

Imatges

Descarregar Infografia

Descarregar Infografia 72