La consellera Chacón signa en el llibre d'honor de PIMEC

Consellera Chacón: "No es pot parlar de feblesa de l'economia catalana"

query_builder   13 juny 2018 18:17

event_note Nota de premsa

Consellera Chacón: "No es pot parlar de feblesa de l'economia catalana"

Moment de la reunió
·     La titular d’Empresa i Coneixement es reuneix amb els representants de PIMEC en el seu primer acte públic amb el món empresarial per conèixer les necessitats de l'empresariat català
 
La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, s’ha reunit avui amb els representants de PIMEC, en el seu primer acte públic amb el món empresarial, per tal de conèixer de primera mà les necessitats i les demandes de l’empresariat català i per oferir-los la col·laboració del Govern per crear un país atractiu per a la creació d’ocupació i de riquesa. En la reunió hi han participat el president de Pimec, Josep González; el secretari general de l’entitat, Antonio Cañete; el secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Joaquim Ferrer, i els representants de les diferents sectorials de PIMEC.
 
Chacón ha volgut agrair a PIMEC la seva “lleialtat i rigor en la interpretació de les dades i indicadors objectius de l’economia catalana”. En aquest sentit, la consellera ha deixat clar que “no es pot parlar de feblesa de l’economia catalana quan les xifres són objectives i demostren el contrari”.
 
La reunió ha servit per repassar els principals afers i peticions que preocupen cadascuna de les sectorials de PIMEC, i que la consellera s’ha compromès a estudiar i analitzar amb les corresponent direccions generals del Departament. Chacón ha posat en valor la labor d’aquestes comissions, i ha destacat “la capil·laritat que té PIMEC entre l’empresariat català”.
 
Per la seva part, González ha volgut agrair a la consellera que hagi triat PIMEC per a la seva primera visita a una patronal.

1  

Imatges

Moment de la reunió de la consellera Chacón amb els representants de PIMEC

Moment de la reunió de la consellera Chacón amb els representants de PIMEC 1859