Acte de presentació del Saló ISE

INDÚSTRIA

Consellera Àngels Chacón: " Som la capital mundial de les tecnologies mòbils i ara també ho serem de la indústria audiovisual"

query_builder   19 juliol 2018 15:24

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

Consellera Àngels Chacón: " Som la capital mundial de les tecnologies mòbils i ara també ho serem de la indústria audiovisual"

Acte de presentació del Saló ISE
Presentació del Saló ISE

 

  • La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha participat avui amb el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en la presentació oficial l’Integrated Systems Europe (ISE), saló líder del sector audiovisual que tindrà lloc a Barcelona, al recinte de Gran Via,  del 2 al 5 de febrer de 2021.
 
  • En l’acte de presentació hi ha participat també els organitzadors del Saló, Mike Blackman, director general de Integrated Systems Events; David Labuskes, CEO d'AVIXA; i Tabatha O’Connor, CEO i Global President de CEDIA que s’han mostrat molt satisfets pel pas donat amb l’objectiu de poder continuar la progressió i creixement de l’esdeveniment.

 

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha destacat avui que “som la capital mundial de les tecnologies mòbils i ara també ho serem de la indústria audiovisual”, declaracions que ha realitzat en el marc de la presentació oficial que ha tingut lloc a l’Ajuntament de Barcelona de l’Integrated Systems Europe (ISE), el saló líder del sector audiovisual que se celebrarà al recinte de Gran Via de Fira Barcelona del 2 al 5 de febrer de 2021.
 
El saló, creat l’any 2004, és el principal esdeveniment professional sobre sistemes d'àudio i vídeo (AV) i està organitzat per Integrated Systems Event, empresa propietat de les associacions del sector Avixa i CEDIA. Després del gran creixement experimentat en els darrers anys –en la edició de 2018 ha reunit 1.296 expositors i 80.923 assistents– els organitzadors han escollit el recinte de Gran Via com a seu permanent d’aquest gran esdeveniment mundial.
 
En l’acte de presentació oficial han participat també el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i els organitzadors del Saló Mike Blackman, director general de Integrated Systems Events; David Labuskes, CEO d'AVIXA; i Tabatha O’Connor, CEO i Global President de CEDIA.
 
Totes les institucions implicades en l’arribada de l’ISE han mostrat la seva satisfacció per la celebració d’aquest nou gran esdeveniment tecnològic a la ciutat de Barcelona.
 
En aquest marc, la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, ha recordat  també que “el lideratge tecnològic de Catalunya que es caracteritza per un ecosistema format per més de 1.250 startups, 8.642 empreses estrangeres, universitats que lideren els rànquings internacionals i on més de la meitat de les empreses catalanes innoven. Un ecosistema local que aprofitarà l’aparador de l’ISE per presentar els seus projectes al món, accedir a noves formes d’innovació i generar oportunitats entre empreses i professionals del sector audiovisual”.
 
Per part de l’Ajuntament de Barcelona, l’alcadessa, Ada Colau, s’ha mostrat convençuda que "Barcelona i ISE es reforçaran mútuament". Colau ha celebrat que Barcelona esdevingui la seu de ISE a partir de l'any 2021 i ha afirmat que "estem convençuts que el fet que un dels principals esdeveniments en solucions audiovisuals com ISE esculli Barcelona per créixer és un indicador clar de la nostra posició estratègica com una ciutat compromesa ab el talent i la innovació. Treballem per ampliar un ecosistema econòmic i empresarial ric i professional i ara podrem comptar amb un nou soci per fer-ho millor i anar més enllà”.
 
Per part de Fira de Barcelona, el director general Constantí Serrallonga ha destacat que “la celebració de l’ISE contribueix a consolidar encara més a la institució firal com un dels principals centres internacionals d’esdeveniments tecnològics. L’ISE encaixa a la perfecció amb l’estratègia de Fira d’apostar per sectors econòmics amb gran potencial de creixement i de projecció internacional”. Serrallonga ha afegit que “disposar d’un actiu com el recinte de Gran Via, afegit a l’experiència i professionalitat de Fira, converteix la institució i la ciutat en una plataforma internacional de negocis de primer nivell que interessa als operadors que aposten pel desenvolupament dels seus esdeveniments”.
 
En l’acte de presentació hi han participat també els organitzadors que s’han mostrat molt satisfets pel pas donat amb l’objectiu de poder continuar la progressió i creixement de l’esdeveniment.
 
Durant la seva intervenció, Mike Blackman, ha afirmat que "durant els últims 18 mesos hem dut a terme una investigació entre expositors i assistents i hem visitat molts recintes arreu d'Europa. Al final, Barcelona va ser la nostra elecció unànime. Fira de Barcelona és una de les principals institucions firals d'Europa, i Gran Via, el recinte que utilitzarem per a ISE, és un dels recintes més grans i moderns del continent. Combina una arquitectura i funcionalitats excepcionals en 8 pavellons i 200.000 metres quadrats. De fet, la nostra investigació va revelar que Barcelona era la destinació preferida per la gastronomia, l’entreteniment, i els hotels i l’allotjament. Així que crec que estem en bones mans i amb aquest anunci d’avui els nostres expositors i assistents poden planificar amb confiança".
 
 
-----------------------------------------------------------------
Segueix-nos a les xarxes a través de:
A Twitter:  @empresacat
 

1  

Imatges

La consellera Chacon en la presentació del Saló ISE

La consellera Chacon en la presentació del Saló ISE 200