Artadi

La consellera Artadi advoca per treballar amb col·laboració amb els ajuntaments i els consells comarcals "pel bé de la cohesió territorial"

query_builder   20 juliol 2018 14:09

event_note Nota de premsa

La consellera Artadi advoca per treballar amb col·laboració amb els ajuntaments i els consells comarcals "pel bé de la cohesió territorial"

·         La consellera de la Presidència ha presentat a Tortosa la convocatòria del programa FEDER
 
·         Artadi apostar per la unitat dels partits que donen suport al Govern i  “deixar d'apuntar uns als altres”
Consellera Artadi
La consellera de la presidència, Elsa Artadi, ha presentat aquest matí als Serveis Territorials del Departament de Presidència a Tortosa la propera convocatòria del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a representants municipals de les Terres de l’Ebre. La consellera, que ha estat acompanyada del Secretari general d’administracions locals i Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar, ha explicat que més enllà la presentació de la convocatòria la intenció de la visita també és explicar la orientació del departament en aquesta nova legislatura “on hem incorporat la relació amb les administracions locals des de Presidència per poder donar més transversalitat i poder treballar amb col·laboració amb els ajuntaments i els consells comarcals pel bé de la cohesió territorial i la riquesa que tenim al nostre país”.
 
Artadi ha recordat que el termini per presentar els projectes acaba el cinc de desembre i ha posat el departament a disposició dels ajuntaments “per oferir  tot el seu suport”  alhora que ha subratllat el “compromís de tot l'equip per poder treballar en aquells projectes més ambicioses i que requereixen musculatura econòmica i administrativa”.
 
Preguntada sobre les diferències entre els partits que donen suport al Govern,  en relació a la suspensió dels diputats encausats, Artadi ha insistit que la decisió de no suspendre el president Puigdemont dimecres al ple “demostra que és la correcta”, sobretot després la darrera decisió  del jutge Llarena, “que encara reforça més aquesta idea”. La consellera també s’ha congratulat que “una decisió que succeeix a Alemanya tingui un efecte positiu sobre tothom, des de la Marta Rovira a Suïssa fins a la consellera Ponsatí a Escòcia”.
 
En relació amb la coordinació entre els partits que donen suport al Govern, Artadi ha reconegut que “hem d'acabar d'afinar i no arribar tan alt limitar a l'hora de prendre les decisions”. Ha insistit que cal “mantenir els canals ben delimitats” i “establir mecanismes que siguin permanents”. En tot cas, “el que hem de fer tots és apostar per la unitat i deixar d'apuntar uns als altres”, ha conclòs