El Govern reforça el servei de metro que connecta Barcelona i l'aeroport del Prat davant la vaga del sector del taxi

query_builder   28 juliol 2018 17:14

event_note Nota de premsa

El Govern reforça el servei de metro que connecta Barcelona i l'aeroport del Prat davant la vaga del sector del taxi


 
El Departament de Territori i Sostenibilitat reforçarà demà diumenge el tram de la Línia 9 del metro que connecta la ciutat de Barcelona amb l’Aeroport del Prat, perquè pugui assumir tot el transport entre la ciutat i l’aeroport. D’aquesta manera, aquell tram de l’L9 tindrà la mateixa freqüència que els dies laborables. 

D’altra banda, també es reforçaran els punts de venda del suplement de l’aeroport que hi ha dins l’estació de metro de l’aeroport. Concretament, es doblaran els punts de venda, ja que a les 20 màquines expenedores que hi ha actualment s’hi afegiran 20 persones que faran la venda directa del bitllet de suplement.
 
Avui el servei de metro ja funciona amb el reforç que es fa normalment els dissabtes i que suposa tenir les línies operant tot el dia i tota la nit.
 
Davant les afectacions de trànsit provocades per la vaga del sector del taxi , el Govern recomana fer servir el metro i el servei ferroviari de Rodalies de Catalunya per desplaçar-se entre Barcelona i l’Aeroport del Prat.