Saló Industry

Ensenyament promou la robòtica al Saló in(3D)ustry amb la demostració d'alumnes del Catskills

El Departament participa al Saló Healthio amb un estand on s'informarà sobre els cicles de formació professional relacionats amb la sanitat

query_builder   16 octubre 2018 15:56

event_note Nota de premsa

Ensenyament promou la robòtica al Saló in(3D)ustry amb la demostració d'alumnes del Catskills

El Departament participa al Saló Healthio amb un estand on s'informarà sobre els cicles de formació professional relacionats amb la sanitat


  • Durant el Saló se celebrarà la competició de Robòtica del Catskills, una prova que, per primera vegada, tindrà lloc en el marc d’una fira sectorial. Els alumnes demostraran les seves habilitats per programar robots

 

 

Foto Industry 2
El Departament d'Ensenyament promourà els cicles formatius relacionats amb la programació i la robòtica durant la celebració del Saló in(3D)ustry. Amb aquest objectiu, el Departament donarà a conèixer a les empreses i als visitants els diferents títols, programes i serveis que s’ofereix a la formació professional en les famílies d’Electricitat i electrònica, Fabricació mecànica, Instal·lació i manteniment i Informàtica i comunicacions. La fira comença avui dia 16 i fins al 18 d’octubre es podrà visitar a la Fira de Barcelona, en el marc de la Barcelona Industry Week.
 
Així, el Saló acollirà la competició de Robòtica del Catskills, un concurs que se celebra anualment i que permet als alumnes dels diferents cicles d’FP mostrar les seves habilitats en les diferents professions per les quals s’estan formant. Enguany, i per primera vegada, el Catskills se celebra en el marc d’una fira sectorial i en un entorn empresarial.
 
Un total de 15 joves de 5 centres educatius catalans competiran per demostrar les seves habilitats i capacitats dissenyant, ajustant i programant solucions de robòtica mòbil als reptes plantejats per un jurat. Els visitants del Saló podran veure les presentacions dels alumnes i l’execució de les proves per part dels robots en uns circuits tancats. Els participants a la competició tindran el mateix robot, i hauran d’adaptar-ne els components per superar els reptes que indiqui el jurat, com ara desplaçar-se, sortejar obstacles o aixecar i transportar objectes.
 
Foto Industry 1
L’alumnat prové dels següents instituts: Institut Anna Gironella de Mundet (Barcelona), Institut de Vic, Institut Palau Ausit (Ripollet), Institut Jaume Huguet (Valls), Institut Lacetània (Manresa).
 
Els cicles que es donaran a conèixer entre els visitants del Saló són:
Participació al Saló Healthio
 
També durant les mateixes dates, del 16 al 18 d’octubre, el Departament d'Ensenyament serà present al Saló Healthio, adreçat a ciutadans, usuaris de la salut, empreses i professionals del sector; i que en l’edició de 2018 se centra en les noves tendències en innovació tecnològica en salut. Durant aquesta fira, Ensenyament disposarà d’un estand informatiu on es promocionaran els cicles de la família professional d’FP de Sanitat:
 
Més informació sobre l’oferta de formació professional:  http://queestudiar.gencat.cat/ca/estudis/fp/
 
 
16 d’octubre de 2018
 
 

3  

Imatges

Saló Industry 1

Saló Industry 1 6495

Saló Industry 2

Saló Industry 2 6123

Saló Industry 3

Saló Industry 3 5298