FiraReus amb el Premi a la Innovació de les Fires de Catalunya 2018

COMERÇ

La Generalitat distingeix a FiraReus amb el Premi a la Innovació de les Fires de Catalunya 2018

query_builder   22 novembre 2018 14:29

event_note Nota de premsa

COMERÇ

La Generalitat distingeix a FiraReus amb el Premi a la Innovació de les Fires de Catalunya 2018

FiraReus amb el Premi a la Innovació de les Fires de Catalunya 2018
FiraReus amb el Premi a la Innovació de les Fires de Catalunya 2018

  • En el marc de la celebració a Tortosa del  25è Congrés de Fires de Catalunya, avui la Generalitat ha reconegut a la Fundació Oficial de la Fira de Reus – FiraReus per la fira Esquiades Snowfun, per impulsar una fira experiencial novedosa en el sector,  amb un pes específic en l’ús de noves tecnologies.
 
  • També s’ha realitzat una menció especial a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès per l’organització de Fires de Maig o dels Enamorats, per la seva aposta en la professionalització.
 
  • El Secretari d’Empresa i Competitivitat, Joaquim Ferrer, ha presidit la cloenda del 25è Congrés de Fires de Catalunya i ha assegurat que l’activitat firal al nostre territori es troba en un moment molt bo, un sector amb moltes fortaleses i oportunitats, on es porten a terme moltes bones pràctiques que és sinònim de fires amb qualitat”
 
 
La Generalitat ha distingit avui a la Fundació Oficial de la Fira de Reus – FiraReus amb el Premi a la Innovació de les Fires de Catalunya 2018. En el marc de la celebració a Tortosa de la segona jornada del  25è Congrés de Fires de Catalunya, la directora dels serveis territorials del Departament d’Empresa i Coneixement a Terres de l’Ebre, Mercè Miralles, ha lliurat aquest guardó a l’entitat per l’organització de la fira Esquiades Snowfun. pel fet d’impulsar una fira experiencial novedosa en el sector, en la que ha tingut una presència notable la utilització de noves tecnologies. També s’ha valorat especialment la col·laboració público privada a l’hora de portar a terme aquest esdeveniment firal.
 
Els Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya van destinats a distingir les organitzacions firals catalanes que han aplicat amb èxit un pla, mètode o tècnica que ha ha suposat una millora en la innovació, la qualitat i la productivitat aplicada en activitats firals que realitzen.
 
En aquest sentit, en aquesta 13ena edició dels Premis, també la Generalitat ha realitzat una menció especial a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès per l’organització de Fires de Maig o dels Enamorats, per la seva aposta per la professionalització i per la posada en marxa d’una sèrie d’innovacions i millores implementades a la fira en aquest 2018.
 
En el marc del congrés, avui també s’ha presentat l’estudi sobre les Bones Fires elaborat per EADA. En aquest sentit el secretari d’Empresa i Competitivitat, Joaquim Ferrer ha destacat “ que l’activitat firal es troba en un moment molt bo, tal i com hem pogut constatar de les conclusions de l’estudi sobre les fires de Catalunya i Experiències d’Èxit en Organització i Gestió, es tracta d’un sector amb moltes fortaleses i oportunitats, on es porten a terme moltes bones pràctiques, que és sinònim de fires amb qualitat”.

El Secretari d’Empresa i Competitivitat, Joaquim Ferrer, ha presidit  avui la cloenda del 25è Congrés de Fires de Catalunya. El secretari ha volgut valorar aquests “25 anys de congrés i ens hem de felicitar per aquests anys de continuïtat, pel vostre esforç i per aquesta bona salut del sector firal, que continua creixent i que ha evidenciat la seva resistència”.
 
El congrés que organitza la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC) amb el suport de la Generalitat i que enguany celebra els seus vint-i-cinc anys, s’ha consolidat com l’esdeveniment de referència del món firal i  punt de trobada per a l’intercanvi de coneixement d’aquest sector.
 
---
 
Segueix-nos a les xarxes del Departament d’Empresa i Coneixement
 
 
A Twitter Empresa i Coneixement: @empresacat
 


3  

Imatges

FiraReus amb el Premi a la Innovació de les Fires de Catalunya 2018

FiraReus amb el Premi a la Innovació de les Fires de Catalunya 2018 70

El secretari en l'acte de cloenda del Congrés.

El secretari en l'acte de cloenda del Congrés. 119

Fotografia de grup del Congrés

Fotografia de grup del Congrés 253