Govern

El president Torra aposta per "fer del nostre país una nació moderna i àgil, que s'adapti a les necessitats de la ciutadania i les empreses"

query_builder   22 novembre 2018 20:24

event_note Nota de premsa

El president Torra aposta per "fer del nostre país una nació moderna i àgil, que s'adapti a les necessitats de la ciutadania i les empreses"

  • Clou la celebració dels 20 anys del programa Innova de la UPC, referent en l’emprenedoria universitària
El president Torra clou el 20è aniversari del programa Innova de la UPC
El president Torra clou el 20è aniversari del programa Innova de la UPC (foto: Ruben Moreno)
El president de la Generalitat, Quim Torra, ha clos aquesta tarda la celebració del 20è aniversari del programa Innova UPC destinat a fomentar l’emprenedoria universitària i que durant aquest temps s’ha convertit en un referent a Europa. El president Torra ha volgut posar de relleu els valors que transmet aquest programa de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i ha apostat per “fer del nostre país una nació moderna, àgil i flexible, que s’adapti a les necessitats de la ciutadania i les empreses”. “Volem que aquest nou estat sigui un estat emprenedor”, ha afegit. En paraules del cap de l’Executiu, “la UPC, amb el seu programa Innova, fa 20 anys que recorre aquest camí, promovent la innovació i catalitzant el desenvolupament econòmic”. En aquest sentit ha constatat que "res de tot això que diem tindria cap sentit si no ho féssim per a millorar la vida de les persones",tot recordant que  "aquest també és el meu compromís i la primera missió que té encomanada el Govern".
 
Durant la seva intervenció, el president ha volgut felicitar el rector de la UPC, Francesc Torres, pel 20è aniversari d'aquest projecte i ha instat la UPC i la resta d'universitats catalanes a mantenir la seva tasca dinamirzadora de la societat i l'economia i ajudar a "preservar la llibertat d'expressió i pensament".