Imatge

Calvet: "La nostra prioritat és connectar Barcelona amb Àsia amb vols directes"

query_builder   28 novembre 2018 10:51

event_note Nota de premsa

Calvet: "La nostra prioritat és connectar Barcelona amb Àsia amb vols directes"

  • En la inauguració d’un nou vol directe entre Barcelona i Abu Dhabi d’Etihad Airways, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha apostat per reforçar les connexions directes amb Àsia i explotar la centralitat de Barcelona
  • Calvet ha celebrat el nou vol directe a Abu Dabhi perquè “ens porta a un superhub de l’Orient Mitjà que ens connecta molt bé amb Àsia, una destinació que ens interessa molt perquè és una economia creixent”
Inauguració del nou vol directe a Abu Dabhi, avui.
Calvet, al mig, durant la inauguració del nou vol directe, aquest matí.
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha assegurat avui que “la prioritat del Govern és connectar Barcelona amb Àsia amb vols directes”. Durant la inauguració d’una nova ruta directa entre Barcelona i Abu Dabhi de la companyia Etihad Airways, el conseller ha celebrat l’aposta de la companyia per una connexió directa amb Barcelona. Calvet s’ha mostrat satisfet perquè “aquest nou vol ens porta a un superhub de l’Orient Mitjà que ens connecta molt bé amb Àsia”, una destinació que ha qualificat de “prioritària, perquè obre oportunitats per a la nostra economia i el turisme”. “Àsia és la fàbrica del món, una economia creixent que ens interessa molt”, ha afegit.
 
En aquest sentit, ha apostat per “explotar la centralitat de Barcelona perquè també obre oportunitats, als països asiàtics, de connexió amb Europa i Amèrica”. Ha recordat que Barcelona és l’aeroport amb més bones connexions amb Europa, i també ha assegurat que amb Amèrica “estem molt ben connectats”. “La nostra prioritat és Àsia”, ha insistit.
 
El conseller ha apuntat que “des de la Generalitat i des del Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries (CDRA) treballem per aconseguir com més vols directes millor i crear una oferta de vols directes amb els 4 milions i mig de vols intercontinentals indirectes”. “Cobrir l’oferta amb vols directes serà el que ens farà créixer com a ciutat, àrea metropolitana i país”, ha defensat.
 
Tanmateix, ha apuntat que “establir vols directes sempre té processos llargs i complicats,  però som tenaços i sempre treballarem per aconseguir-ho tot i que és difícil fer-ho”.
 
La nova ruta entre Barcelona i Abu Dabhi serà operada inicialment cinc vegades per setmana per un Airbus A330-200, abans de començar a operar diàriament a partir del 31 de març del 2019. El CDRA, format per Aena, l'Ajuntament de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, ha donat suport a la creació d'aquesta ruta des del primer moment.
Imatge de l'interior de l'avió.

2  

Imatges

Imatge

Imatge 106

Imatge

Imatge 71

1  

Fitxers adjunts

Noa de premsa

Noa de premsa
PDF | 240