080 Barcelona Fashion

MODA

El 080 Barcelona Fashion anuncia 24 dissenyadors i marques per a la 23a edició de la passarel·la de moda catalana

query_builder   13 desembre 2018 16:08

event_note Nota de premsa

MODA

El 080 Barcelona Fashion anuncia 24 dissenyadors i marques per a la 23a edició de la passarel·la de moda catalana

080 Barcelona Fashion
080 Barcelona Fashion
 
·        113 MAISON; AGNÉS SUNYER; ANTONIO MIRÓ; AUBERGIN; BRAIN&BEAST; CUSTO BARCELONA; ESCORPION STUDIO BARCELONA; JNORIG; KILLING WEEKEND; LEBOR GABALA; LITTLE CREATIVE FACTORY; MAITE BY LOLA CASADEMUNT; MANS CONCEPT MENSWEAR; MENCHÉN TOMÀS; MIRIAM PONSA; NAULOVER; OSCARLEON; PABLO ERROZ; RUBEN GALARRETA; SITA MURT; TEOH & LEA; TXELL MIRAS; ZE GARCIA; i Z1, presentaran les seves col·leccions en la propera edició del certamen de moda català que tindrà lloc del 4 al 7 de febrer al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona.
 
·       El 080 Barcelona Fashion, que impulsa la Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), es completarà amb un programa d’activitats paral·leles dirigides a professionals del sector i escoles, com també a públic en general, amb l’objectiu de consolidar Catalunya com a referent de la generació i projecció del disseny de moda, i contribuir en la seva difusió i internacionalització.
 
 
·     Properament, el 080 Barcelona Fashion donarà a conèixer el programa complert i la totalitat de dissenyadors i marques que participaran en aquesta propera edició d’hivern de la passarel·la catalana. La d’estiu, la 24a edició, ha fixat data al calendari de moda i tindrà lloc del 25 al 28 de juny.

 
El 080 Barcelona Fashion anuncia 24 dissenyadors i marques que presentaran les seves col·leccions en la propera edició del certamen de moda català que tindrà lloc del 4 al 7 de febrer al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona.
 
El 080 Barcelona Fashion, que impulsa la Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), es completarà amb un programa d’activitats paral·leles dirigides a professionals del sector i escoles, com també a públic en general, amb l’objectiu de consolidar Catalunya com a referent de la generació i projecció del disseny de moda, i contribuir en la seva difusió i internacionalització.
 
En aquesta edició del 080 Barcelona Fashion, a data d’avui, a la passarel·la de moda desfilaran les col·leccions dels següents dissenyadors i marques (per ordre alfabètic): 113 MAISON; AGNÉS SUNYER; ANTONIO MIRÓ; AUBERGIN; BRAIN&BEAST; CUSTO BARCELONA; ESCORPION STUDIO BARCELONA; JNORIG; KILLING WEEKEND; LEBOR GABALA; LITTLE CREATIVE FACTORY; MAITE BY LOLA CASADEMUNT; MANS CONCEPT MENSWEAR; MENCHÉN TOMÀS; MIRIAM PONSA; NAULOVER; OSCARLEON; PABLO ERROZ; RUBEN GALARRETA; SITA MURT; TEOH & LEA; TXELL MIRAS;
ZE GARCIA; i Z1.
 
Aquesta 23a edició del 080 Barcelona Fashion comptarà amb retorns de luxe: el de la firma Sita Murt (dona) - que torna a la passarel·la després de 2 edicions sense desfilar-, i el de l’emblemàtica firma de prêt-à-porter Menchén Tomàs (dona). L’alta costura també vindrà de la mà, de nou en edició d’hivern, del prestigiós dissenyador Ze García (dona).
 
D’entre els dissenyadors i marques d’aquesta edició del 080, s’estrenen a la passarel·la la firma emergent de moda, amb el seu propi romanticisme avant-garde 113 MAISON (home/dona), guanyadora de la 2ª edició del concurs 080 Barcelona Fashion / Rec.0; la moda urbana més exòtica de Ruben Galarreta (home/dona), jove dissenyador que sota les ordres del reconegut creador indi Manish Arora, ha vestit a la cantant Lady Gaga; i la firma casual chic per a dona TEOH & LEA, present en la passada edició del showroom del 080.
 
El  Premi Nacional de la Generalitat de Catalunya al Disseny Emergent 080 Barcelona Fashion by Desigual de la passada edició, la firma de prêt-à-porter i estudi de sastreria Mans Concept Menswear (home); i el guanyador del Premi Nacional de la Generalitat de Catalunya a la Millor Col·lecció 080 Barcelona Fashion, la firma insígnia Antonio Miró (home/dona), també presentaran les seves noves propostes. També ho faran els joves creadors JNORIG (home), Killing Weekend (home /dona) i Z1 ( home /dona).
 
Reiterant la seva aposta per la creativitat i la conceptualització, la 23a edició de la 080 tornarà a comptar amb els dissenyadors Oscarleon (dona), Miriam Ponsa (dona), i Txell Miras (dona), amb les seves darreres propostes per a una dona amb relat, singular i amb personalitat. També desfilaran a la passarel·la la proposta per a home i dona del dissenyador Pablo Erroz¸ la polièdrica en l’àmbit de la moda i la bellesa femenina AGNÉS SUNYER (dona) i la firma Aubergin (home/dona), amb les seves creacions que combinen ètica, sostenibilitat i artesania d’alta qualitat.
 
 
Una edició més, la firma internacional catalana Custo Barcelona (home/dona) serà present a la passarel·la 080 Barcelona Fashion, que també comptarà amb BRAIN&BEAST (home /dona) amb les seves sorprenents creacions, i l’especialista en punt d’alta qualitat LEBOR GABALA (dona). Destacar també la firma Little Creative Factory, que presentarà per primera vegada una col·lecció per a dona.
 
 
Les firmes de moda catalana també desfilaran a la propera edició de la passarel·la 080: NAULOVER (dona), amb el seu disseny de qualitat i confort; Maite by Lola Casademunt (dona) amb propostes que aposten per les darreres tendències mantenint la identitat i caràcter propi; Escorpion Studio Barcelona (dona) amb dissenys que uneixen classicisme i modernitat.
 
Properament, el 080 Barcelona Fashion donarà a conèixer el programa complert i la totalitat de dissenyadors i marques que participaran en aquesta propera edició d’hivern de la passarel.la. La d’estiu, la 24a edició, ha fixat data al calendari de moda i tindrà lloc del 25 al 28 de juny.
 
El Departament d’Empresa i Coneixement, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), impulsa el certamen de moda 080 Barcelona Fashion, posant en valor dos importants actius: d’una banda, la tradició de la indústria tèxtil a Catalunya, i d’una altra, el prestigi de Catalunya, i sobretot de la capital, Barcelona, com a pol de talent del disseny i de la moda.
 
La importància del sector tèxtil-moda justifica el suport del govern de la Generalitat a aquesta iniciativa, amb l’objectiu de consolidar Catalunya com a referent de creació i projecció del disseny de moda, i contribuir a la seva internacionalització. Paral·lelament, el 080 Barcelona Fashion busca potenciar la cultura de la moda i la seva vinculació amb d’altres indústries culturals i creatives, i acostar el món de la moda al ciutadà.
 
Segueix-nos a les xarxes: 
 
A Twitter: @empresacat
 
Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion
Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion 
Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1  

Imatges

Imatge 080 Barcelona Fashion

Imatge 080 Barcelona Fashion 2309