La consellera Chacon

COMERÇ

La consellera Àngels Chacón apel·la a fer confluir una manifestació pacífica amb l'activitat comercial

query_builder   18 desembre 2018 13:26

event_note Nota de premsa

COMERÇ

La consellera Àngels Chacón apel·la a fer confluir una manifestació pacífica amb l'activitat comercial

La consellera Chachón en la reunió d'avui amb els comerciants
La consellera Chachón en la reunió d'avui amb els comerciants
 
·        La titular d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, s’ha reunit aquest matí amb representats de les entitats comercials davant la inquietud expressada pel sector en relació al proper divendres 21 de desembre, en plena campanya de Nadal, amb motiu de la celebració del Consell de Ministres a Barcelona
 
La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha reiterat el suport del govern català als comerciants, en una jornada que ha reconegut pot “ocasionar algun problema de mobilitat”. “Més enllà d’aquests inconvenients”, la consellera ha defensat el dret a manifestar-se i ha apel·lat a que no hi hagi violència. ”Els catalans som un poble pacífic i cívic i cap expressió de violència ens representa”, ha apuntat Chacón, que ha afegit que des del govern català “no incentivem ni la violència ni la crispació”.
 
Segons Chacón, “divendres vinent conflueixen dues necessitats: d’una banda, defensem que tothom té dret a manifestar-se, però de manera pacífica i d’una altra, el Govern està al costat del sector comercial i volem traslladar al consumidor la confiança en el comerç i en una campanya de Nadal que tot apunta serà positiva, gràcies al repunt de les vendes i a les xifres de noves contractacions per aquest Nadal.”.
`
Suport de la Generalitat al comerç en la campanya de Nadal i en la campanya de rebaixes
 
En aquest sentit, ha anunciat que “aquests dies intensificarem els missatges de confiança i suport al nostre teixit comercial, amb campanyes que reforcin la campanya de Nadal i el període de rebaixes” i ha recordat que el Govern de Generalitat farà tot el possible perquè es garanteixi la seguretat i la normalitat.
 
La consellera ha destacat la importància del comerç per a Catalunya, un sector que compta amb 82.000 empreses i que genera 500.000 llocs de treball. De fet, el pes del sector
 
De la seva banda, els comerciants han agraït la convocatòria i empatia que ha tingut el  Departament d’Empresa amb el teixit comercial i ha trasllat a la consellera la preocupació pels possibles aldarulls i problemes de mobilitat, a les portes d’un cap de setmana crucial de la campanya de Nadal, que representa un 25% de la facturació anual.
 
A la trobada amb la consellera han assistit representats de les principals entitats i associacions de comerciants com Retailcat, ANGED, Comertia, Pimec Comerç, ANCECO, CECOT, Fundació Comerç Ciutadà, Barcelona Oberta, CEDAC, ABC, Fundació Barcelona Comerç i el Consell de Gremis.
 
 
Seguiex-nos a Twitter d’empresa:  https://twitter.com/empresacat

2  

Imatges

La consellera Cachón en la ruenió amb el sector del comerç

La consellera Cachón en la ruenió amb el sector del comerç 186

foto de grup dels assistents

foto de grup dels assistents 180