El vicepresent visitant l'Emma i els seus pares

El vicepresent Aragonès ha visitat el primer nadó de l'any, una nena nascuda a Terrassa

query_builder   1 gener 2019 14:08

event_note Nota de premsa

El vicepresent Aragonès ha visitat el primer nadó de l'any, una nena nascuda a Terrassa

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha visitat aquest matí l'Emma, el primer nadó de 2019 nascut a Catalunya. L'Emma ha nascut quan passaven tretze minuts de la mitjanit a l’Hospital Mútua Terrassa i ha pesat 3,31 kg.
 
Aragonès ha afirmat que "l'any 2019 ha de ser un any on seguim construint una societat per la plena llibertat de tothom, perquè les dones siguin completament lliures, aquest és un compromís del Govern. Com també ho és fer costat a les famílies donant oportunitats a tots els nadons que naixeran aquest 2019". El vicepresident també ha volgut agrair la feina dels professionals que han treballat la nit de cap d’any.
 
Pel què fa a la resta de demarcacions, el primer nadó de 2019 nascut a les comarques de Girona ha estat un nen, el Benjamin, que ha nascut a les 00:22 a l’Hospital Josep Trueta de Girona. Ha pesat 2,36 kg.
 
A la demarcació de Tarragona, el primer naixement de l’any ha estat el d’una nena, la Lena, a la 1.53, a Pius Hospital de Valls. Ha pesat 3,56 kg.
 
Finalment, a la demarcació de Lleida, el primer nadó ha estat un nen, l’Iker, que ha nascut a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, a les 6.22 i ha pesat 4,25 kg.

1  

Imatges

Fotografia del vicepresident en la visita al primer nadó de l'any 2019

Fotografia del vicepresident en la visita al primer nadó de l'any 2019 3445