Última jornada de desfilades de 080 Barcelona Fashion

MODA

L'última jornada de 080 Barcelona Fashion posa punt i final a quatre dies replets de moda i noves tendències

query_builder   7 febrer 2019 18:46

event_note Nota de premsa

MODA

L'última jornada de 080 Barcelona Fashion posa punt i final a quatre dies replets de moda i noves tendències

Jornada de cloenda de 080 Barcelona Fashion
  • 113 Maison ha estat l’encarregat de començar el quart i últim dia de desfilades de la 23a edició. Seguidament, Aubergin ha mostrat als assistents la seva proposta per la tardor/hivern , i Agnès Sunyer ha presentat una col·lecció inspirada en el món oriental.
 
  • Rubés Galarreta s’ha guanyat al públic amb una espectacular posada en escena per acompanyar una col·lecció d’allò més urbana, i Lebor Gabala ha tornat a la passarel·la amb una selecció que fusiona l’estil urbà amb l’sport.
 
  • Polite (19.00h), serà la marca que finalitzarà les desfilades de l’edició, i ho farà amb una col·lecció batejada sota el nom “Casual Friday”. A la cerimònia de cloenda de la 23a edició de 080 Barcelona Fashion (20.30h) la Generalitat de Catalunya premiarà els millors treballs dels dissenyadors que han desfilat durant els quatre dies. 
 
080 Barcelona Fashion viu l’última jornada de la setmana amb les desfilades de 113 MAISON, AUBERGIN, AGNÈS SUNYER, RUBEN GALARRETA, LEBOR GABALA i l’internacional POLITE.
 
113 MAISON, marca guanyadora del concurs Rec.0/080 Barcelona Fashion, ha estat la primera marca en començar el quart i últim dia de la setmana de la moda catalana amb la presentació de “Primer Florilegi”, una col·lecció avantguardista que reinventa els patrons clàssics a través de l’abstracció.
 
La firma debutant, que presenta un treball de peces de roba fetes a mà, explora els límits on la roba convencional és capaç d’arribar. I ho fa agafant els patrons tradicionals i desconstruint-los en busca de noves funcionalitats. Trobem models relaxats elaborats en teixits crus i reciclats sempre, tot i així, amb un aires d’elegància. La gama de colors austers crea una selecció de dissenys atemporals fidels a les tendències tot reivindicant identitats alternatives a les que estem acostumats.
 
Per la seva part, Aubergin ha estat l’encarregat de traslladar al públic el seu objectiu com a marca: mostrar un estil de vida, uns valors i uns dissenys que perduren en el temps. I així ho han fet a través de “Visual Optimism”, una col·lecció per la temporada de tardor/hivern inspirada en l’optimisme visual que transmet la fotografia dels anys 70 d’Antonio López, i les obres de l’artista modernista Gustav Klimt.
 
Sobre la passarel·la, han desfilat dissenys que han seguit dues línies totalment oposades: una d’ultra femenina aconseguida gràcies als teixits vaporosos; i una de masculina, on els estampats en la sastreria masculina de talls rectes i peces oversize han estat els principals protagonistes. Tots ells han destacat per una harmònica barreja de teixits, teles viscoses, denim i llanes, que han aconseguits resultats fascinants amb combinacions que, de vegades, resulten impensables.
 
080 Barcelona Fashion ha acollit també la desfilada d’Agnès Sunyer, que ha transportat als assistents al Japó en una mostra de dissenys que pretenen apoderar les dones sota el nom “Ryoko”. Ryoko vesteix l’alma femenina emfatitzant els valors de les dones actuals amb peces oversize on destaquen les amples mànigues i els kimonos en tons grisos i granes en teles fluides que es mouen al caminar.  
 
Rubén Galarreta s’estrena a les passarel·les amb la seva col·lecció més personal en un ambient únic que ha reunit a amants de la moda en l’històric Recinte Modernista de Sant Pau. El dissenyador ha presentat “Afterparty”, una col·lecció inspirada en la realitat de les millors festes internacionals de les principals capitals mundials que està composada per més de 40 looks pensats per vestir a qualsevol persona d’estil urbà.
 
Els dissenys destaquen per la superposició de peces i barreja de estils que aconsegueixen resultats que trenquen amb la idea més tradicional. Noves propostes on els estampats són l’autèntic centre d’atenció: detalls oriental vintage, treballats minuciosament seguint l’estil xinès; studded leather, on cada tatxa està elaborada per a que sembli real, o l’sport team, reconegut pels missatges subliminals d’estil urbà. En definitiva, una col·lecció que crea looks per a una nova classe de joves que volen ser i sentir-se especials mentre juguen combinant peces llises i estampats amb talls i patrons moderns.
 
Per a la temporada tardor-hivern 2019, Lebor Gabala torna a una nova edició de 080 Barcelona Fashion amb “Casual Friday”. La fusió de l’esport i de les bullicioses ciutats arriba de nou en aquesta col·lecció on destaquen la gran combinació de materials tecnològics, seda, caixmir i franel·les que s’uneixen per crear jerseis, càrdigans i abrics per a qualsevol dona que vulgui vestir amb estil.
 
A la passarel·la també han jugat un paper fonamental els vestits i les faldilles llagues amb un estil molt femení i contemporani. Tot un treball elaborat amb un gran ventall de colors que han dotat de vida cadascun dels dissenys: blau marí, taronja, rosa, violeta, turquesa... En resum, una col·lecció que uneix tradició, actualitat i comoditat que, de ben segur, haurà inspirat a molts.
 
L’internacional Polite (19:00h) serà l’última firma en desfilar sobre la passarel·la. La marca ha batejat la seva obra sota el nom de “Migraciones”, un conjunt de dissenys creats a partir d’elements clàssics que l’artista ha dut cap a un llenguatge més contemporani. Inspirada en el els contrastos entre els desplaçaments de l’individu i les migracions animals, la col·lecció compta amb peces en vermell, blau navy, lila i negre en dissenys d’espatlles amples i maxi abrics. Els vestits fluïts en setí i chiffon  són algunes de les robes que la marca ha destacat com a futura tendència per a la propera temporada.
 
Amb aquesta última desfilada es posa punt i final a la 23a edició de 080 Barcelona Fashion. Quatre dies que han acollit prop de 30 desfilades en un ambient únic al Recinte Modernista de Sant Pau.
 
En el marc de l'espai Pop Ups Gallery, aquest matí l’actriu Rossy de Palma ha presentat el seu perfum Eau de Protection. Rossy de Palma X Etat Libre d’Orange Paris. Una trobada de la mà del reconegut perfumista Etienne de Swardt que ha reunit al voltant de 60 assistents. 
 
------
 
 
*Les fotografies de Polite estaran disponibles una hora després de les desfilades
 
Patrocinadors i col·laboradors de la 23a ed. de 080 Barcelona Fashion
 
Aquesta edició del 080 Barcelona Fashion compta amb 5 patrocinadors-sponsors, i amb 8 firmes col·laboradores. Són sponsors SEAT (patrocini Premi Nacional SEAT 080 al Disseny Emergent; vehicle oficial i wifi), Redken (perruqueria oficial), NYX (maquillatge oficial), Mistinguett (cava oficial) i La Roca Village (centre de shopping oficial). De la seva banda, participen com a firmes col·laboradores  Be Plus, Nestlé-Les Recettes d’Atelier,  Raffel Pagès, Rowenta (planxat i haircare), Thyua (manicura oficial), Habitat, Vibia i l’Hotel Barcelona Edition.
 
Més informació al web del 080 : www.080barcelonafashion.cat i a les xarxes
 
 
Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion
Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion 
Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/
 
Twitter Dept. Empresa i Coneixement:  @empresacat
 
 
 
 

10  

Imatges

Rossy de Palma a les Pop Ups Gallery de 080 Barcelona Fashion

Rossy de Palma a les Pop Ups Gallery de 080 Barcelona Fashion 1178

Desfilada Aubergin

Desfilada Aubergin 5594

Desfilada de Rubén Galarreta

Desfilada de Rubén Galarreta 1368

Desfilada de Lebor Gabala

Desfilada de Lebor Gabala 7726

Desfilada de 113 MAISON

Desfilada de 113 MAISON 4866

Desfilada Aubergin

Desfilada Aubergin 5527

Desfilada de Rubén Galarreta

Desfilada de Rubén Galarreta 1471

Desfilada de Lebor Gabala

Desfilada de Lebor Gabala 8535

Desfilada Agnès Sunyer

Desfilada Agnès Sunyer 6838

Desfilada Agnès Sunyer

Desfilada Agnès Sunyer 5280