3a sessió de les Jornades Comerç Increïble

AGENDA- Jornades Comerç Increïble

"Maximitza les teves inversions en eines tecnològiques" en la 3a sessió de les Jornades Comerç Increïble

query_builder   27 març 2019 16:30

event_note Nota de premsa

AGENDA- Jornades Comerç Increïble

"Maximitza les teves inversions en eines tecnològiques" en la 3a sessió de les Jornades Comerç Increïble

Setmana del Comerç
 
·        El Pier 01 Barcelona Tech City acull demà la tercera sessió de les Jornades Comerç Increïble, un espai de debat i coneixement que impulsa la Generalitat en el marc de la Setmana del Comerç.
 
·        Amb la participació de 3 experts en la matèria, Pau Casas de Pinterest,  Micky Ribera de BeAgency, i Daniel Aldea d’Altostratus (Partner Google Cloud); la jornada s’orienta específicament als empresaris de comerç, serveis i moda i als professionals que gestionen aquest àmbit a les seves empreses.
 
 
·         La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, clourà a les 13.30 hores la jornada.
 
La 3a sessió de les Jornades Comerç Increïble es dedicarà demà 28 de març a com maximitzar les inversions en eines tecnològiques. Amb la participació de 3 experts en la matèria, la jornada s’orienta específicament als empresaris de comerç, serveis i moda i als professionals que gestionen aquest àmbit a les seves empreses
 
El Pier 01 Barcelona Tech City (Plaça de Pau Vila, 1 ) acollirà  la tercera sessió d’aquestes jornades de debat i coneixement que impulsa la Generalitat en el marc de la celebració de la Setmana del Comerç.
 
Iniciarà la jornada la ponència “Com fer créixer el teu negoci a Pinterest”, a càrrec del director d’expansió a Espanya i Portugal de Pinterest, Pau Casas (10:10h ). Posteriorment, el CEO de BeAgency, Micky Ribera, presentarà “#BrandFormance - Estratègies a xarxes socials que venen i construeixen marca” (11:30h). Per la seva banda el fundador i CEO d’Altostratus (Partner Google Cloud), Daniel Aldea, explicarà “Casos d’ús del G Suite al retail”(12:15h ).
 
Un cop finalitzat l’espai de debat i conclusions, la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, clourà a les 13.30 hores la jornada.
             
 
La 3a ed. de la Setmana del Comerç

Des de dilluns i fins diumenge 31 de març se celebra la tercera edició de la Setmana del Comerç, una iniciativa que impulsa la Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM). Amb el comerç com a protagonista, aquesta iniciativa pretén ser el punt de trobada amb el sector comercial on es combinaran espais d’intercanvi d’experiències, plataformes de reflexió, i espais de foment d’idees amb un munt d’activitats arreu del territori que ajudaran a posar en valor el comerç i a reivindicar l’important paper que juga en l’economia catalana i en el model de país.
 
Consulta tot el programa aquí
 
Entitats i associacions de comerciants participen amb 161 activitats arreu del territori

Una edició més, les entitats i associacions de comerciants han volgut sumar-se a la Setmana del Comerç amb 161 activitats i accions arreu del territori. Un extens programa d’activitats, que inclou des de jornades des de reflexió i coneixement orientades a professionals del comerç fins a accions lúdiques per a tots els públics.
 
Per demarcacions, a les comarques de Barcelona estan previstes 52 activitats de promoció del sector del comerç a càrrec de 48 entitats; a Girona, s’organitzaran 22 activitats per part de les 17 entitats que s’han sumat a La Setmana del Comerç; 31 activitats organitzades per 22 entitats comercials de la Catalunya Central; 18 activitats a les comarques de Lleida i Val d’Aran a càrrec de 10 entitats; 20 accions al Camp de Tarragona organitzades per 10 entitats; i 18 activitats a Terres de l’Ebre organitzades per 11 entitats ebrenques.
 
-------------
 
Segueix-nos a les xarxes a través de:
 
 
A Twitter Empresa i Coneixement: @empresacat