Empresa

MODA

La Generalitat obre el termini per desfilar a la propera edició del 080 Barcelona Fashion

query_builder   3 abril 2019 15:16

event_note Nota de premsa

MODA

La Generalitat obre el termini per desfilar a la propera edició del 080 Barcelona Fashion

LOGO
--

·        Fins al proper 16 d’abril, els dissenyadors i marques de moda interessats poden presentar les seves sol·licituds per participar a la passarel·la de la 24a edició del 080 Barcelona Fashion, que tindrà lloc del 25 al 28 de juny al Recinte Modernista de Sant Pau. Les sol·licituds poden realitzar-se via telemàtica a través del 080 Barcelona Fashion, Canal Empresa i al web del CCAM

·        Així mateix, també s’ha obert el termini per participar al 080 Investor Day, el Fòrum d'Inversió Internacional de la Indústria de la Moda, en el marc del 080 Barcelona Fashion. Els projectes es poden presentar fins al proper 31 de maig
 
 
 La Generalitat ha obert aquesta setmana el termini per participar a les desfilades de la propera edició del 080 Barcelona Fashion, que se celebrarà al Recinte Modernista de Sant Pau del 25 al 28 de juny de 2019. La Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) del Departament d’Empresa i Coneixement, organitza el 080 Barcelona Fashion, com una plataforma de moda oberta, plural, multidisciplinar i internacional, amb l’objectiu de convertir Catalunya en referent de generació i projecció del disseny en el sector.
 
Alhora, el 080 Barcelona Fashion vol consolidar un projecte a llarg termini que ofereixi credibilitat i un segell diferenciador en els àmbits del disseny, la producció, la distribució i la promoció de la moda, potenciar la cultura de la moda i la vinculació d’aquesta amb el camp de les indústries culturals i creatives i acostar la moda al públic del carrer.
 
La participació a la propera edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion s’obre a creadors emergents, dissenyadors (amb establiment operatiu a Catalunya o a l’estat espanyol), empreses de moda amb establiment operatiu a Catalunya amb presència en el mercat nacional i internacional, dissenyadors i empreses de moda internacionals i, com a convidades, empreses de moda consolidades amb establiment operatiu a Catalunya que hagin desfilat en passarel·les de referència a nivell nacional i internacional.
 
Les sol·licituds es faran a través de la web del 080 Barcelona Fashion, al Canal Empresa, al del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) i al web del Departament d’Empresa i Coneixement. El termini de presentació finalitza el 16 d’abril.
 
Els dissenyadors participants hauran d’acreditar la creació i firma de la seva col·lecció, i comprometre’s a presentar en primícia al 080 Barcelona Fashion les seves col·leccions Primavera/Estiu 2020 o bé,  Tardor/Hivern 2019-2020 en cas que segueixin l'estratègia “see now buy now”, entre altres requisits de participació.
 
Un comitè d’experts, seleccionarà els participants d’entre les candidatures presentades, valorant les més creatives i que es considerin més adients a la filosofia del certamen, a partir de criteris d’innovació, qualitat, professionalitat, així com potencial per a la generació de negoci.
 
Oberta la convocatòria per participar a la propera edició del 080 Investor Day, el Fòrum d’Inversió Internacional de la Indústria de la Moda
 
El 080 Barcelona Fashion, juntament amb Seed&Click, membre de l’Asociación Española de Business Angels Network (AEBAN) i European Business Angel Network (EBAN), han obert la convocatòria per participar a la 5a edició del Fòrum d’Inversió Internacional de la Indústria de la Moda.
 
La 5a edició del 080 Investor Day 2019, que tindrà lloc en el marc del proper 080 Barcelona Fashion, té com a objectiu detectar nou talent en el desenvolupament de negoci de la indústria de la moda i, amb aquesta finalitat, l’esdeveniment s’orienta a la recerca de projectes relacionats o amb aplicació al sector.
 
El 080 Investor Day 2019  comptarà amb dues categories: d’una banda, startups a nivell  mundial de base tecnològica vinculades al sector moda, i d’una altra, dissenyadors o empreses emergents de disseny de moda catalanes (raising brands).
 
  • Categoria 080 Investor Day Startups: Oberta a emprenedors d’arreu del món que treballin en un projecte empresarial de base tecnològica constituït jurídicament  i en recerca de capital, que estigui relacionat o sigui d’aplicació a la indústria de la moda. Preferiblement, haurien d’estar en fase beta de producte/servei/app/portal i en fase de comercialització. Els projectes hauran de basar-se en algun dels següents àmbits: app mòbils, internet, producte, màrqueting (geolocalització, anàlisi del consumidor, publicitat, neuromàrqueting, fidelització del client, experiència del client, personalització...), serveis, distribució, logística, publicitat, sostenibilitat, disseny, tecnologia, “big data”, “wearables”, blockchain, AI, VR/AR , teixits intel·ligents i/o xarxes socials.
 
Els projectes s’han de presentar a través de l’enllaç: http://bit.ly/1dM0ULW, seleccionant “080 INVESTOR DAY STARTUPS 2019 (Fash Tech International Investment Forum)” com a resposta a la pregunta “Do you want to present your Project to any of the following Events?” i completant la informació demanada amb la documentació que se sol·licita. Els projectes s’han de presentar en anglès i acompanyar d’un vídeo curt de presentació.
 
  • Categoria 080 Investor Day Raising Brands: Oberta als dissenyadors o empreses emergents de moda catalanes amb projecte empresarial propi de moda i amb facturació inferior a 50.000 euros anuals o menys de 4 col·leccions comercialitzades. Les marques i dissenyadors participants han de dissenyar, produir i comercialitzar productes de moda que incloguin algun dels aspectes següents: sostenibilitat, disseny, impacte social, tecnologia, big data, wearables, o materials intel·ligents.
 
Els projectes es poden inscriure a través de l’enllaç: http://bit.ly/1dM0ULW, seleccionant “080 INVESTOR DAY RAISING BRANDS 2019 (Fash Tech International Investment Forum) ” com a resposta a la pregunta “Do you want to present your Project to any of the following Events?” i completant la informació amb la documentació sol·licitada. Els projectes s’hauran de presentar en anglès
 
El termini de presentació de projectes finalitza el proper 31 de maig 2019. D’entre els projectes presentats, s’escolliran fins a 5 finalistes de cada categoria, que es donaran a conèixer a partir del 5 de juny. Els finalistes participaran el proper 27 de juny en el 080 Investor Day, on presentaran els seus projectes en format Elevator Pitch (5 min.) davant del jurat d’experts i de l’auditori amb inversors, entre altres. Per tal de preparar les seves presentacions, els finalistes rebran una formació específica.
 
A banda del finançament que els projectes puguin aconseguir en el marc del fòrum, un jurat d’experts atorgarà un premi al millor projecte de cada categoria. El jurat tindrà en compte la capacitat d’innovació i transformació, la viabilitat del projecte, la capacitat de l’equip gestor, així com la capacitat comunicativa i viral del projecte. Els guanyadors de cada categoria rebran un premi valorat en 100.000 euros, en serveis oferts per companyies capdavanteres en els àmbits de la comunicació, la publicitat, o la consultoria empresarial i financera.
 
Novament en aquesta edició, el 080 Investor Day comptarà amb un espai de trobada on tots els finalistes podran exposar els seus projectes i on es podran realitzar contactes one-to-one amb inversors, mitjans o altres participants del Fòrum, i amb conferències i xerrades de ponents de renom internacional.
 
Concurs Rec/080 Barcelona Fashion
 
Una edició més, 080 Barcelona Fashion i el festival Rec.0 impulsen el concurs 080 Barcelona Fashion / Rec.0, per a dissenyadors i marques emergents. El 080 Barcelona Fashion de la Generalitat de Catalunya, a través d’aquesta acció, torna a sumar esforços amb el Rec.0, amb la finalitat de donar suport i visibilitat als joves talents del sector de la moda a Catalunya.
 
Com a novetat, el dissenyador o marca premiada obtindrà un doble guardó; a més de la pop-up store al Rec.019 d'Igualada (que se celebrarà del 8 a l’11 de maig), el guanyador disposarà d'un espai de venda al Pop-ups Gallery de l'edició de juny del 080 Barcelona Fashion, al Recinte modernista de Sant Pau.
 
 
-----------------------------------------------------------------
 
Segueix-nos a les xarxes del Departament d’Empresa i Coneixement
 
Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion
Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion
Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/ 

A Twitter:  @empresacat